19 mei 2024  

 
 
Dierenhulp
 

Bonaire

Een nieuwe halsband

Al enkele jaren worden wij geweldig gesteund door DWAM (Dogs With A Mission). Ze maken leuke, vrolijke halsbanden voor honden en katten. Elk jaar krijgen wij een aantal van deze producten op Bonaire, waarvan de verkoop in zijn geheel naar het helpen van dieren gaat.

Ook deze dondersteen is zo blij met de nieuwe vrolijke halsband. En met die aankoop krijgen ook de minder fortuinlijke dieren de hulp die ze zo verdienen.

 
 

Nederland

Voorjaarsveiling voor dieren

Het is weer gelukt! Mooie kavels bij elkaar krijgen voor de inmiddels traditionele voorjaarsveiling voor dieren. Eigenlijk voor elk wat wils. Kunst, Sport, Ontspanning het zit er allemaal bij.

En ook hier is van belang dat de totale opbrengst naar het helpen van dieren in nood gaat. Wij zijn iedereen weer dankbaar voor de hulp die we kregen.

 
 

Bosnie

Het belangrijkste is voer

Je moeder is niet fit. Zelf ben je ook niet gezond en strijd je tegen het onrecht dat dieren aangedaan wordt. In de opvang zitten 130 honden en 60 katten die van straat en uit diverse ellendige omstandigheden gered zijn.

Dan is het geven van eten een hele zware belasting. We hebben deze maand kunnen helpen met een bedrag van 3.000 euro aan voer. Maar ja, volgende maand?


Uw hulp gaat ook naar het helpen van Dalida en haar moeder met de zorg voor deze dieren in een moeilijk gebied. OOK IK WORD DONATEUR

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

van 9,95 voor

 

€ 8.50

 
 
 
 
Great Deals
 

T-SHIRT

"A Hug A Day"
in 5 kleuren
 

 

€ 19.95

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.