29 april 2024  

 
 
Dierenhulp
 

Israel en Gaza

Prachtige reddingsactie

Oorlogsbeelden elke dag in de journaals. Menselijk leed, maar hoe zit het met het dierenleed in die gebieden? Daarom zijn wij blij dat we slaagden om 7 dieren die gered werden na bombardementen te redden en ze in samenwerking met het team in Israel en de VS een toekomst gegeven te hebben. Dierenarts onderzoek, papieren, vaccinaties en reiskennels waarna ze op weg gingen naar een toekomst zonder geweld. REDDING IN BEELD

 
 

Curacao

Massasterilisatie actie

Samen met RPC en DOG zijn wij gestart met een grote actie die tot 1 juli loopt op Curacao. Een unieke chipactie warbij het dier gratis gesteriliseerd of gecastreerd wordt. Om zo te zorgen voor veel minder dierenleed en ongewenste nestjes.

Op 1 januari 2025 moeten alle dieren een chip hebben, zoals ook is vastgelegd in de wetgeving. De bevolking kan nu voor 15 euro bij de dierenarts een chip laten zetten en krijgt dan de sterilisatie gratis.

Op die wijze dragen wij opnieuw bij aan een beter dierenklimaat en minder dierenleed. Want een teefje kan wel twee ker per jaar een nestje krijgen die ook in het eerste jaar al geslachtsrijp zijn.

 
 

Wereldwijd

35 euro voorkomt veel kansarme dieren

Met 35 euro, dat kost alle materiaal voor een sterilisatie, wordt voorkomen dat duizenden kansarme dieren voorkomen worden. Want de pups zijn na zes maanden ook geslachtsrijp en zo gaat het heel snel als men niets doet.

Dus eigenlijk kun je zeggen dat je met 35 euro duizenden dieren hebt gered. Dat is toch een geweldige gedachte?

IK DOE MEE

 
 

Thailand

Renovatie dierenopvang gestart

Het was een trieste aanblik, al de kapotte daken die vervolgens met lapwerk weer gerepareerd waren. De vloer die gaten vertoonde en de kennel-deuren vol roest.
Wanden die aangetast waren door de urine en afwatering die onvoldoende was.

Op het verzoek vanuit Thailand of wij konden helpen hebben wij als bestuur dan ook positief besloten. Want uit ervaring weten wij dat een goede opvang van zeer groot belang is voor het welzijn van de dieren. Bovendien bespaar je met de vrijwilligers enorm veel tijd omdat schoonmaken veel minder tijd kost. En die tijd kun je weer aan het helpen en verzorgen van dieren geven.

Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen, die wij samen met jullie hulp kunnen blijven maken.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

KOFFERRIEM

Dierenhulp mee op reis

van 8,95 voor

 

€ 7.95

 
 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.