31 maart 2024  

 
 
Dierenhulp
 

Curacao

Overleg regering over dierenwelzijn

Dat er nog heel veel te verbeteren is mag duidelijk zijn. Nadat wij 15 jaar terug gestart zijn op Curacao met sterilisaties en castraties, en de nieuwe dierenverordening aanboden aan de regering is er door de overheid niet echt veel gedaan.

Vrijwilligers van verschillende organisaties doen het werk, lossen vraagstukken op en lopen vaak tegen een muur van politieke onwil aan. Met de huidige regering lijkt het mogelijk tot afspraken te komen. Want dieren zijn levende schepsels met rechten. Tijd dat een zichzelf respecterend land dat ook gaat inzien. We houden jullie op de hoogte.

 
 

Wereldwijd

35 euro voorkomt veel kansarme dieren

Met 35 euro, dat kost alle materiaal voor een sterilisatie, wordt voorkomen dat duizenden kansarme dieren voorkomen worden. Want de pups zijn na zes maanden ook geslachtsrijp en zo gaat het heel snel als men niets doet.

Dus eigenlijk kun je zeggen dat je met 35 euro duizenden dieren hebt gered. Dat is toch een geweldige gedachte?

IK DOE MEE

 
 

Bonaire

Broodmager

Het is Nederlands grondgebied, maar wat is het er slecht voor dieren! Bonaire net als de overige Caribische eilanden is voor dieren soms een hel. Opzettelijk aangereden worden, gedumpt worden, mishandeld aan kettingen in een tuin zonder schaduw of drinkwater. En overheden die afschuiven, wegkijken, beloven en niets doen. En dan Europees Nederland, waar ze in Den Haag ook niet omkijken naar de dieren in het Koninkrijk.


Wij zijn met onze vrijwilligers elke dag in touw om te helpen. Bezig om onze ingediende wetgeving doorgevoerd te zien. We hebben tal van plannen, maar worden ook door daar gestationeerde Europese Nederlanders tegengewerkt. Maar wij blijven de luis in de pels, want dieren zijn levende schepsels en hebben net als mensen rechten. Samen met jullie blijven wij het verschil maken! En opkomen voor hun rechten.

IK WORD DONATEUR

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LINNEN TAS

"LifeisBetter"

van 9,95 voor

 

€ 8.50

 
 
 
 
Great Deals
 

T-SHIRT

"A Hug A Day"
in 5 kleuren
 

 

€ 19.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.