25 februari 2024  

 
 
Dierenhulp
 

Costa Rica

Onderhoud harde noodzaak

Regen, veel regen dat is waar Costa Rica bekend om staat. En dat zorgt voor een enorm vochtig klimaat en in de dierenopvang voor veel extra werk. Want even naar een bouwmarkt en halen wat je nodig hebt gaan is er vaak niet bij. Zo moest het kattenverblijf grondig aangepakt worden.

Fris schilderen, nieuwe slaapplekken, vervangen van gaaswerk en nalopen van de schappen waarop de lieverds lekker uitrusten. Dat kunnen we gelukkig doen met jullie geweldige steun. En zo staat alles er weer fris bij en is het veilig voor de bewoners.

 
 

Israel

Aangereden puppy achtergelaten

Hij werd aangereden en achtergelaten in de koude nacht. Zwaar gewond vonden de vrijwilligers hem en brachten hem razendsnel naar de dierenarts. Zo klein een weerloos in een oorlogsgebied dat al maanden geteisterd wordt door ellende. De dierenarts begon direct met het behandelen van de wonden en breuken.

Nu veilig en warm bijkomen in de dierenopvang. KIJK NAAR ZIJN REDDING

 
 

Costa Rica

Broodfok

Dit lieve teefje haalden wij weg bij een broodfokker. Tumoren bij haar tepels en ze was in slechte lichamelijke staat. Inmiddels is ze met succes geopereerd en gaat de genezing goed. Nooit meer kinderen voor haar, maar rust aandacht en liefde. Wij blijven broodfok aanpakken en dieren bevrijden uit die ellende.
IK WORD DONATEUR

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

SLEUTELHANGER

Geborduurd, dus soepel

 

€ 3.95

 
 
 
 
Great Deals
 

T-SHIRT

"A Hug A Day"
in 5 kleuren

 

€ 19.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.