25 januari 2024  

 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Pipi s Opvang wint Serieus Request

De 10e van onze actie Serieus Request voor Dieren is gewonnen door Pipi s Opvang uit Curacao, tweede werd de Dierenambulance Amsterdam, derde werd Stichting Kitten en Co.

Serieus Request voor Dieren werd door ons 10 jaar geleden gestart om het vrijwilligerswerk voor dieren van kleinere organisaties bekend te maken. Wij stoorden ons eraan dat altijd de groten in beeld kwamen, terwijl er zoveel kleineren zijn die enorm goed werk voor dieren doen. Via een anonieme sponsor kunnen wij deze actie jaarlijks houden. De winnaars hebben hun gewonnen geldbedrag inmiddels ontvangen en op 4 oktober dit jaar starten wij met de 11e editie van Serieus Request voor Dieren.

 
 

Costa Rica

Frankie overleden

En dan een zeer verdrietig bericht. Onze lieve mascotte Frankie is zeer plotseling overleden. Ze kreeg en beroerte en ging hard achteruit. De dierenartsen hebben alles gedaan om haar te redden, maar uiteindelijk moest in haar belang besloten worden haar in te slapen. Frankie ooit een zwervertje was het gezicht van ons vrijwilligerswerk in Costa Rica.

Jaarlijks hield ze haar voeractie, ook eind 2023 nog en uit haar naam kon veel voer gekocht worden voor de minder fortuinlijke dieren. LEES HIER MEER

 
 

THailand

Dierenleed voorkomen

Dit jaar zijn we gestart om samen met Streetdogs Thailand te gaan zorgen voor minder kansarme dieren die geboren gaan worden. Steriliseren en castreren heeft bewezen te werken. Elk kansarm dier dat niet geboren wordt kan en hoeft niet te lijden. Wij zullen ons steentje bij gaan dragen in de strijd tegen dierenleed, zoals wij dat op tal van locaties al 27 jaar doen. Samen met u maken we het verschil en geven wij dieren een eerlijke kans.


Uw steun gaat niet op aan directeur-salarissen of reclame maar wordt ingezet om dieren te helpen aan een betere toekomst.

 
 

Antillen

Dierenleed tegen gaan

Steriliseren en castreren is een diervriendelijke aanpak om dierenleed tegen te gaan. Elk kansarm dier dat niet geboren wordt kan en hoeft niet te lijden. Onze aanpak bewijst zich elk jaar opnieuw. Zo steriliseren wij grootschalig op Curacao werden wij door sponsor Goorden Noise Control in staat gesteld om zo 23 dieren extra te helpen. En die extra 23 dieren voorkomen dat er 184 kansarme dieren geboren worden binnen zes maanden. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. Want dierenleed voorkomen is het belangrijkste dat wij doen. En daar kunnen wij alle hulp goed bij gebruiken.
IK WORD DONATEUR

 
 

Nederland

Honden of kattenmand nodig?

CBC Collection heeft een serie supergave luxe honden of katten manden beschikbaar voor jouw huisdier. Heerlijk zacht en comfortabel, je zou er bijna zelf in gaan liggen.

En wij hebben een leuke actie met hen. Wanneer je de code DIERENHULP gebruikt bij het afrekenen ontvangen wij 10% als donatie. En daar zijn wij weer blij mee. Neem eens een kijkje en ontdek wat jij voor jouw hond en/of kat aan heerlijke luxe mand of ligkussens kunt bestellen. LAAT ZIEN DIE MANDEN

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LED LICHT DRUPPEL

in 3 kleuren

 

€ 5.65

 
 
 
 
Great Deals
 

LINNEN TAS

"LifeisBetter"

 

€ 9.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.