17 december 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Wereldwijd

Jaarlijkse Kerst voer actie

Kerstmis een tijd voor familie, samenzijn en liefde. Veel dieren zouden dit ook graag zo ervaren, maar helaas kennen velen dat geluk niet. Daarom houden wij elk jaar een KERST VOER ACTIE. Om veel voer in te kunnen kopen dat op de verschillende projecten waar wij helpen aan de dieren gegeven kan worden. Dieren die het zo verdienen om te voelen wat liefde is. Samen met onze vrijwilligers overal gaan we er weer voor. Jullie hulp is daarbij van groot belang.

Elke donatie groot of klein komt ten goede aan al die dieren die wij zo goed voer willen geven. Samen slagen we elk jaar om zo veel dieren te helpen. Doen jullie mee?
IK GEEF DIEREN ETEN MET KERST

Structureel ons helpen kan natuurlijk ook. Met een donateurschap vergeet je ze nooit. IK WORD DONATEUR

 
 

Kerstwens

Samen maken wij het verschil

Kerst, de laatste dagen van een jaar. Veel gedaan, gezien en meegemaakt. Vrede op aarde zo enorm wenselijk. Verdraagzaamheid, respect voor het leven en elkaar. Geen dierenleed en kansarme dieren die geboren worden.

Stichting Dierenhulp al 27 jaar vrijwilligerswerk voor dieren. Zonder directeuren, kantoren en overal reclame. Het hart op de juiste plek, en de zwaksten in een samenleving helpen. Een lange weg maar wij maken samen met jullie een verschil. En daarvoor zijn wij ontzettend dankbaar.

 
 

Nederland

Stapt u over?

Als u van zorgverzekering overstapt doe dit dan aub via deze speciale link.

Als u van zorgverzekering overstapt of online koopt ontvangen dieren een percentage van uw aankoop, en dat helemaal GRATIS.

Zeker nu ruim 1 miljoen mensen weer overstappen van zorgverzekering willen wij u deze mogelijkheid niet onthouden. Websites als Independer, Zorgkiezer, Ohra, De Friesland etc.

U betaalt geen cent meer als anders. Maar ook webshops als Bol.com, Thuisbezorgd, Amazon, Blokker, Booking.com en noem maar op, doen mee.

Zo helpt uw met uw online aankoop GRATIS dieren.
IK SHOP VOOR DIERENHULP

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
Great Deals
 

ZEEFDRUK

zeefdruk van Patty Harpenau

 

€ 100.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.