27 november 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Israel Gaza

Enkel slachtoffers

We kennen de beelden, grote explosies en stofwolken en daarna enkel puin wat er overal ligt. Oorlog. U denk misschien we weten het nu wel, maar wat ons altijd tegen de borst stuit is dat het menselijk drama belicht wordt, maar al het leed dat ook dieren hiermee aangedaan wordt onderbelicht blijft. Stichting Dierenhulp steunt er een dierenasiel, dat inmiddels overvol is.


Dieren die gevlucht zijn, geschrokken van het lawaai en gevaar. Zoals deze kat die zijn huis kwijt is, maar gelukkig zijn baasjes nog wel heeft om hem te troosten. Wij weten het, het zijn verschrikkelijke beelden maar we mogen niet wegkijken. Eerste zorg nu is om voor voer en medicijnen te zorgen.
HIJ HEEFT ZIJN BAASJE NOG

 
 

Nederland

Gratis dieren helpen

Het kan echt. Want als u online koopt via deze speciale link dan ontvangen dieren een percentage van uw aankoop, en dat helemaal GRATIS.


En nu zeker 1 miljoen mensen weer overstappen van zorgverzekering willen wij u deze mogelijkheid niet onthouden. Websites als Independer, Zorgkiezer, Ohra, De Friesland etc.U betaald geen cent meer als anders. Maar ook sites als Bol.com, Thuisbezorgd, Amazon, Blokker en noem maar op, doen mee. Zo helpt uw aankoop GRATIS dieren.
IK SHOP VOOR DIERENHULP

 
 

Curacao

Afmaken dieren verboden

Het heeft even geduurd maar ook Demissionair Minister Piet Adema heeft zich tegen het voorgenomen plan van de Dierenbescherming Curacao uitgesproken.

Zo wilde de Dierenbescherming Curacao loslopende honden en katten vangen en afmaken om zo de populatie zwerfdieren tegen te gaan. Een belachelijk plan en dan ben je de naam Dierenbescherming ook niet waard! De petitie die wij aanboden aan Minister Pisas op Curacao mocht op zijn steun rekenen, maar ook in de Tweede kamer werd dit voorgelegd aan de Minister die zich ook uitsprak tegen dit plan. En zo wisten dieren op Curacao een slag te winnen.
GEWELDIG, OOK IK WORD DONATEUR

 
 

Bonaire

Korpschef Bonaire achter Dierenhulp

De ontmoeting tussen de Korpschef van Bonaire, Dhr. Alwyn Braaf en initiatiefnemer van Stichting Dierenhulp, Mark Vos leverde goede inhoudelijke standpunten op.

Doel was uiteraard om het leven van dieren te verbeteren en de rol van het KPCN daarbij om de lokale bevolking aan te spreken en duidelijk te maken dat er straffen volgen op mishandeling en het niet houden van de honden op het eigen terrein. Afgesproken werd dat beiden onderling contact houden en ook de ingediende wetgeving door ons al in 2018 weer naar voren zullen brengen.

 
 

Wereldweid

Een dier is geen cadeau

De feestdagen komen er weer aan en nog vaak horen wij over dieren die in een opwelling als cadeau worden gegeven. Een dier is geen cadeau. Cadeaus koop je in onze KOOPJESHOEK!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LED LICHT DRUPPEL

in 3 kleuren

 

€ 5.65

 
 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.