15 oktober 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Israel

Oorlog Israel

Een extra nieuwsbrief van ons. De reden is de oorlog in Israel en de Gaza strook. Wij ondersteunen er een dierenasiel. We helpen hen met voedsel, medicatie en financieel zodat ze dierenartsen behandelingen kunnen laten uitvoeren.

Het is er verschrikkelijk, en de beelden op tv gaan altijd over het menselijk leed.
Maar dieren zijn ook het slachtoffer, zoals in deze beelden te zien is. Beelden die de dader zelf online heeft gezet. Trots als hij is op zijn misdadige handelen. Een hond doodschieten, de held.

PAS OP SCHOKKEND BEELD

 
 

Israel

Helpen

De belangrijkste zorg is nu om voldoende voer in de opslag te krijgen. Als de belegering van start gaat zal het niet eenvoudiger worden allemaal.

Dieren zijn in angst gevlucht van alle raketinslagen en beschietingen. Op straat is het spookachtig, bijna niet voor te stellen de ravage. Uiteraard is het menselijke leed enorm, dat neemt niet weg dat andere levende wezens ook lijden onder deze terreur.

En juist daar maken wij ons hard voor. Help ons alstublieft mee om dat leed te verzachten. IK HELP MEE

 
 

Bethlehem

Dankbaar voor onze hulp

In een videoboodschap bedankt Diana Babisch, Stichting Dierenhulp voor de trouwe hulp en steun. Ook nu in deze moeilijke oorlog situatie laten wij haar en de dieren niet in de steek.

Het is niet eenvoudig om te doen, afgesloten wijken en wegen. Soldaten overal en het vergt doorzettingsvermogen. Samen kunnen we het redden, want een oorlog daar zit niemand op te wachten. En zeker de dieren niet, die vaak al het slachtoffer zijn van menselijk falen.

DANKBAAR VOOR DE HULP

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LED LICHT DRUPPEL

in 3 kleuren

 

€ 5.65

 
 
 
 
Great Deals
 

HANGER MET POOT

Met zirkonia steentjes,
en ketting

 

€ 6.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.