30 juli 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Spanje

Wat een dwazen

Op 7 juli was het weer zo ver. Het stierenrennen in Pamplona. Spanjaarden maar ook toeristen nemen er aan deel. Maar liefst 54 stieren die schrikken van alle geluid, het gegil.

Zo rennen ze door de straten hun eindbestemming, de dood tegemoet. Die eindbestemming is de arena waar ze in de avond vermoord worden. De Europese Unie geeft nog altijd ruim 130 miljoen euro aan subsidies aan fokkerijen en veehouderijen, schande! Wij blijven opkomen voor de rechten van dieren en walgen van stierenvechten.

 
 

Curacao

Hoopvol bericht

In 2016 boden wij aan de Staten van Curacao onze dierenwetgeving aan. Begin dit jaar werd deze eindelijk ingevoerd, maar.....LEES HIER HET HELE BERICHT

 
 

Israel

Grote sterilisatie actie

Het is een moeilijk gebied, geteisterd door aanslagen en veel geweld. Maar er leven ook dieren en daar hoor je niets over. Sinds begin dit jaar werken wij samen met de dierenopvang in Bethlehem. Een team vrijwilligers is er dagelijks op straat en helpt waar mogelijk. Uiteindelijke doel is dieren een veilig onderkomen te geven. En dat lukt goed, door hun contacten krijgen dieren het via adoptie beter buiten Israel en Palestina. Wij helpen met sterilisaties, medicijnen en voer.

Dat kunnen we gelukkig doen omdat jullie ons ondersteunen. Daarvoor heel veel dank, want het zijn de dieren die hiervan profiteren. IK DOE OOK MEE

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LINNEN TAS

"LifeisBetter"

 

€ 9.95

 
 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.