28 mei 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Nderland

Hoe voorkom je duizenden zwerfdieren?

Eigenlijk is die vraag eenvoudig te beantwoorden. Dit kun je doen door bij de bron te beginnen en dat is steriliseren en castreren. Elk dier dat je kunt steriliseren voorkomt dat er minimaal 8 kansarme dieren geboren worden binnen een jaar. Elke castratie voorkomt dat reuen en katers in de buurt teefjes en poezen kunnen bezwangeren.

Op die wijze voorkom je dat er in een jaar duizenden dieren bijkomen die op straat lopen en moeten overleven. Het klinkt dus niet alleen simpel maar is het ook! Wij steriliseren al sinds ons bestaan overal op de projecten waar wij actief zijn. In al die jaren zijn er tienduizenden dieren door ons geholpen met deze aanpak. Maar het kan nog beter. Daarom zijn wij blij met elke donateur en donatie, omdat die voorkomen dat kansarme dieren op straat moeten leven, lijden en vaak sterven. Uw donatie wordt dus goed besteed.

 
 

Nederland

Het is zo mooi

Als je een dier een toekomst kunt geven, en je ziet dat het werkt welk salaris is dat dan waard? Wij weten inmiddels dat dit onbetaalbaar is. Onze vrijwilligers overal zijn het grootste bezit van ons. En jullie zijn de brandstof waarop wij draaien. Helpen, het is zo eenvoudig om te doen. En die voldoening.....KIJK ZELF MAAR

 
 

Nederland

Veiling voor dieren hulp

De eerste van het jaar. Een veiling waarvan dieren optimaal gaan profiteren. Want de totale opbrengst van deze veiling gaat naar de sterilisatie en castratie pot. Dierenleed voorkomen. Nu en in de toekomst, dat is wat we doen en deze online veiling helpt daar weer bij. Want elk kansarm dier dat niet geboren wordt kan niet lijden. Er is weer van alles wat, van sport, kunst en ontspanning. Neem dus snel en kijkje op de veiling.
BRENG ME NAAR DE VEILING

 
 

Israel

Hij komt er bovenop

Het leven op straat is hard. Helemaal in gebieden die door geweld geteisterd worden. Sinds dit jaar helpen wij een dierenopvang in Bethlehem. Zoals deze hond die ziek op straat lag. Bloedarmoede, kleine wondjes overal van ongedierte. Wij zijn dankbaar dat we dit kunnen doen. Dieren zijn afhankelijk van wat mensen doen.

Deze knaap komt er bovenop waarna hij geadopteerd zal worden. Ver weg van alle ellende. IK WORD OOK DONATEUR

 
 

Nederland

Tip voor online shoppen

Koop je wel eens online? Doe dit dan via deze unieke link. Alle grote webshops doen mee. Of je nu kleding, elektronica, vakanties, verzorgingsmiddelen en heel veel meer. Allemaal doen ze mee.

Jij betaalt NIETS EXTRA! De partij waar jij koopt doneert een percentage naar ons.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

van 9,95 voor

 

€ 8.50

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.