30 april 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Bethlehem

Ondersteuning dierenopvang

Een nieuw project erbij met de ondersteuning van de dierenopvang in Bethlehem. Er was al enige tijd contact en we zijn blij te melden dat we meer gaan samenwerken.

In 2016 werd deze opvang gestart in een moeilijk gebied. Oorlog en veel ellende zien we bijna dagelijks voorbijkomen in de journaals.

Maar dieren, daar ging het nooit over. Ook dieren hebben te lijden onder alles, maar ze hebben geen stem. Onze opgedane kennis om dierenleed tegen te gaan komt goed van pas en wij kijken niet weg.

Dieren hebben rechten, al denken mensen het alleenrecht te bezitten.

HIER LEES JE MEER

 
 

Bosnie

Gered van de slacht

Hij was overbodig, dus besloot de eigenaar dat het dier maar geslacht moest worden. Kostenbesparend gedacht van de eigenaar die geen zin meer had het dier te voeren en te huisvesten.

Voor Dalida was dit onbestaanbaar en ze kocht het paard van de eigenaar. Maar nu komt de zorg voor dit dier op haar neer. Een keuze die niet eenvoudig is, want laat je een gezond dier slachten, of ga je een dieren van de slacht redden? Dalida besloot het laatste te doen.

 
 

Nederland

Lees het nieuwe Dierjournaal

Ondertussen valt hij weer in de bus bij onze donateurs. Het nieuwe Dierjournaal, vol met alles wat wij dankzij de dierenvrienden voor dieren mogen doen.

Lees hem ook alvast online, of stuur deze nieuwsbrief door zodat meer dierenvrienden zien wat Stichting Dierenhulp doet!

IK GA DIRECT LEZEN

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

KOFFERRIEM

Dierenhulp mee op reis

van 8,95 voor

 

€ 7.95

 
 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.