26 maart 2023  

 
 
Dierenhulp
 

Bonaire

Petitie dierenwelzijn overhandigd

De petitie die wij gestart zijn voor betere bescherming van dieren op de bijzondere gemeente Bonaire werd overhandigd aan politicus Norbert Tadema Damman van de nieuwe partij M 21.

De petitie is als extra steun voor de volledige invoering van de al eerder ingediende wetgeving.

M 21 is nieuw in het politieke landschap en behaalde 1 zetel voor de eilandsraad. Stichting Dierenhulp zet zich al jaren in voor deze nieuwe wet en regelgeving. En wij zullen dat blijven doen.

 
 

Bonaire

Wijkdagen zijn zo belangrijk

Nu Corona overal verdwenen lijkt, hebben wij de draad ook weer opgepakt met de wijkdagen in die gebieden waar sociale huurwoningen zijn.

Samen met de Fundashion Cas Bonairiano en de Animal Shelter werd de eerste van 2023 verzorgd. Bewoners kregen antwoord op vragen over het houden van dieren, verzorging en behandelingen. Ook boden wij gratis sterilisatie ingrepen aan om zo de populatie in toom te houden.

Het grote belang van deze dagen werd door de eigenaar van deze woningen extra onderstreept. De samenwerking tussen de drie partijen is dan ook uitstekend.

 
 

Costa Rica

Trots op de meiden

Trots op ons team dat zich dagelijks inzet dierenlevens te verbeteren. Op de foto slechts 3 kanjers, met twee enorme bofkonten op schoot.

Twee broertjes die samen lokaal werden geadopteerd en dus een geweldig leven met zijn tweeen gaan krijgen. En dat lukt telkens weer dankzij de inzet van deze toppers.

 
 

Curacao

Uitspraak rechter Curacao

In het kort geding dat wij aanspanden samen met RPC, Feed Friends en TES Dog foundation tegen het plan van de lokale Dierenbescherming heeft de rechter uitspraak gedaan. Waar ging het om?

De Dierenbescherming wil mensen dieren laten vangen en brengen om vervolgens afgemaakt te worden. Dat is de aanpak van de lokale Dierenbescherming om de populatie in toom te houden.

De rechter oordeelde dat het om een voornemen ging en was van mening dat er dus niets verkeerds gedaan werd.

Wij zijn van mening dat als wij het voornemen hebben een aanslag te plegen op de lokale DB, wij wel degelijk worden opgepakt. Wij houden het in de gaten.

STEUN ONS OOK OM DIEREN TE HELPEN

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.