20 november 2022  

 
 
Dierenhulp
 

Costa Rica

Jouw donatie wordt verdubbeld

Elk jaar organiseert onze mascotte Frankie haar voeractie voor de minder fortuinlijke dieren die op straat moet leven. Elk jaar hoopt ze dat jullie haar weer mee willen helpen.

Het mooie dit keer is dat wij een sponsor hebben die elke donatie verdubbeld! Dus elke gedoneerde euro wordt GRATIS verdubbeld. YESS en tot een bedrag van maar liefst 1000 euro.

Helpen jullie Frankie dit jaar mee om dit bedrag verdubbeld te krijgen?

NATUURLIJK HELP IK FRANKIE!

 
 

Nederland

9e editie Serieus Request voor Dieren

Al weer voor de 9e keer organiseren wij Serieus Request voor Dieren. Opgezet voor kleinere Nederlandse en Belgische dierenorganisaties die zich inzetten voor dieren.

Ze maken hun wens bekend en dankzij een sponsor hebben wij elk jaar een prijzenpot voor de eerste 3. Want de kleintjes verzetten vaak bergen werk, met echte vrijwilligers, net zoals wij. En geen kantoren met directeuren die een mega-salaris willen meepakken. Maar vrijwilligerswerk voor dieren!

 
 

Nederland

Help gratis dieren

Met de feestmaand voor de deur hier een leuke tip. Doe je online aankopen via deze unieke link. Alle grote webshops doen mee. Of je nu kleding, elektronica, vakanties, verzorgingsmiddelen en/of dierenproducten koopt.

Maar ook als je van zorgverzekering gaat wisselen. Independer en Zorgkiezer zijn ook aangesloten. Stap jij over doe dit dan via deze unieke link. Jij betaalt NIETS EXTRA, alleen de shop waar jij koopt doneert een percentage naar ons.

IK SHOP EN HELP DIEREN

 
 

Antillen

Regen en veel wateroverlast

De Antillen worden geteisterd door hevige regenval. EenVandaag besteedde er al aandacht aan. Nu is november de periode van de regentijd, maar zoveel had niemand voorzien. Straten staan volledig blank, winkels zijn ondergelopen en op Bonaire is zelfs een dam doorgebroken.

Overheden zijn druk in de weer voor de mensen om zaken geregeld te krijgen. Maar voor de dieren is er niets. Onze vrijwilligers zijn dagelijks bezig om op de plekken te kijken en dieren uit benarde posities te bevrijden. Eerste zorg is het geven van voer omdat de dieren door het vele water niet overal meer kunnen komen. De vrijwilligers doen wat mogelijk is onder moeilijke omstandigheden.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LED LICHT DRUPPEL

in 3 kleuren

 

€ 5.65

 
 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"My Choice"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.