30 oktober 2022  

 
 
Dierenhulp
 

Griekenland

Nieuwbouw tweede verblijf gestart

De nieuwbouw van het tweede kattenverblijf op Kythira is gestart. De materialen zijn, op het dak na op de plaats van bestemming en het gaat allemaal goed. Dat tweede onderkomen was nodig om een goede en veilige plek te bieden aan de katten die door Irene opgevangen en verzorgd worden.

Het eerste verblijf is al met veel dankbaarheid in gebruik genomen en ook de resterende lieverds hebben binnen korte tijd een heerlijke plek die ze beschut tegen de winter. Daarom veel dank aan al onze donateurs, want dankzij die steun krijgen dieren het beter. IK WORD OOK DONATEUR

 
 

Bosnie

Behandelruimte realiseren

Usko Nest dierenopvang heeft een wens en dat is een eigen ruimte waar dieren behandeld en onderzocht kunnen worden. Daarbij helpen wij graag en is gestart met de voorbereidingen. Een zolderruimte moet volledig opgeknapt worden, waarna de wanden en vloeren vernieuwd gaan worden.


Met het realiseren van deze ruimte kan Dalida veel kosten besparen van dierenarts bezoeken. Met alle stijgende kosten voor voer komen die besparingen weer ten goede aan de dieren. Ondanks alle problemen met materialen vanwege de oorlog in Oekraine zijn gelukkig veel spullen al ter plekke. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

 
 

Costa Rica

Direct noodhulp gegeven

Costa Rica heeft een vochtig klimaat en er kunnen forse regenbuien zijn die voor veel problemen zorgen. Vooral mensen en dieren die op afgelegen gebieden leven zijn dan vaak het slachtoffer. Ons team komt dan ook direct in actie met het geven van voer en medicijnen zodra dit nodig is. Daarvoor houden wij altijd een voorraad voer aan om gelijk in actie kunnen komen om te helpen.
KIJK HIER NAAR ONS TEAM IN ACTIE

 
 

Nederland

Nederlandse dieren verdienen alle steun

Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland. Maar Europees Nederland doet niets voor deze dieren. Ook een Partij voor de Dieren niet, die verwijzen allemaal door naar de lokale politiek.

Lokaal hebben wij onze vernieuwde wetgeving aangeboden aan de eilanden in ons koninkrijk. En op Bonaire ligt deze nu al een tijd in het Bestuurscollege. Tijd voor actie dus. Vandaar deze petitie die wij voor de komende lokale verkiezingen willen aanbieden om dieren bij wet beter beschermd te krijgen. IK TEKEN VOOR DIEREN

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

van 9,95 voor

 

€ 8.50

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.