28 augustus 2022  

 
 
Dierenhulp
 

Caribisch Nederland

Wetgeving weer op agenda

Het is hard nodig ook. Al jaren hameren wij op betere wet en regelgeving voor dieren binnen het Koninkrijk Nederland. Dieren zijn er nog altijd het ondergeschoven kindje en staan bloot aan pesterijen en mishandeling. Zwerfdieren telt Bonaire praktisch niet, want elke hond heeft wel een eigenaar. Maar die eigenaar trekt zich niets aan van de bestaande regelgeving.


Handhaving door de politie laat tevens ernstig te wensen over. Met educatie aan de jeugd zien wij langzaam verbetering. Wij blijven hameren op de door ons ingediende wetgeving en zijn weer een stapje dichterbij na het voeren van enkele gesprekken. Dit kunnen wij enkel doen met jullie hulp. Dierenvrienden daar draait het om en hoe meer hoe beter om druk op de ketel te houden.

 
 

Antillen

Gered uit de ellende

Er is veel ellende voor dieren, ver weg van de plekken waar toeristen komen. Huizen met 8 of zelfs meer honden, mager, onder de vlooien en slechte vacht zien we met grote regelmaat. We gaan dan in gesprek met de eigenaar en proberen hem te overtuigen dat zijn dieren niet lang meer zullen leven als het zo door gaat. Onvoorstelbaar wat we tegenkomen en waar in een aantal gevallen anderen ook al getracht hebben verandering te brengen.

Dit teefje met nog 4 andere honden weg kunnen halen, en nu weer aan de betere hand. Zulke lieve zielen die een goed leven verdienen. Die tweede kans geven wij ze met liefde. Daarom dank lieve dierenvrienden. Allemaal redden kunnen we ze niet, maar elk dier dat je wel kunt redden geeft zoveel voldoening.

 
 

Wereldwijd

Dierenleed voorkomen

Voorkomen van dierenleed, dat is wat wij doen. Overal waar wij actief zijn steriliseren en castreren wij. Want elk dier dat niet in ellende geboren wordt kan en hoeft ook niet te lijden. Onze aanpak heeft zich dan ook bewezen door dalende aantallen van dieren die op straat moeten leven. Bovendien is het diervriendelijk.

We zouden graag meer ingrepen willen uitvoeren om zo nog meer dierenleed te voorkomen. En al zijn de kosten van de ingrepen laag, we moeten de dierenartsen wel netjes kunnen betalen. Alle hulp is dan ook van harte welkom.

JA DIEREN KRIJGEN MIJN STEUN.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

DAMESPARFUM

"Fleur d Orient"

 

€ 14.95

 
 
 
 
Great Deals
 

ZEEFDRUK

zeefdruk van Patty Harpenau

 

€ 100.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.