31 juli 2022  

 
 
Dierenhulp
 

Antillen

Het loopt spuigaten uit

Dumpen van dieren, elke week komen we het tegen. Soms op de bij ons bekende dump plekken maar ook op andere terreinen. Mensen die zich vanwege de kosten van onderhoud ontdoen van hun dier.

Dan is het extra schandalig dat lokale overheden niets ondernemen om dit tegen te gaan. De door ons ingediende dierenwetgeving ligt al jaren op de planken van lokale overheden. Het vertragen is sport op de Antillen. En vanuit politiek Den Haag hebben dieren evenmin iets positiefs te verwachten. Politici die zich enkel druk maken voor zichzelf, waarbij de goede politici het niet voor het zeggen hebben.

Politie die niet handhaaft, sancties die niet opgelegd worden, eigenaren die niet aangesproken worden en dieren die hiervan het slachtoffer zijn.

Wij geven niet op en blijven dieren een stem geven. En daarbij is jullie steun van groot belang.

JA DIEREN KRIJGEN MIJN STEUN.

 
 

Curacao

Elke dag dieren in nood helpen

Dit is onze vrijwilligster Thea Hansates. Elke dag is ze onderweg met haar bestelbus om katten naar de dierenarts te brengen voor een medische ingreep.

Maar ze doet veel meer, zo verzorgt ze ook diverse dieren die zijn achtergelaten door bewoners die simpelweg vertrokken zijn.

Huisraad mee, maar dieren niet. Het komt helaas vaker voor dan men denkt.
Thea is goud waard voor de dieren en ook thuis geeft ze een grote groep katten en honden dagelijkse zorg. Sommigen kunnen niet meer geadopteerd worden, anderen helpt ze aan een goed thuis. Het zijn deze toppers die elke dag, vaak de laatste strohalm zijn voor een dier.

 
 

Opgepast

Het wordt weer warmer

Wandelen met je huisdier, heerlijk in de natuur. Maar pas op. Honden raken hun zweet kwijt via de voetkussentjes, en die zijn extra kwetsbaar bij warmte. Asfalt, klinkers, tegels in de hitte zijn vaak de oorzaak van problemen.

Ook het meenemen aan de fiets, doe dit niet. Het mag dan voor u fijn zijn, voor uw huisdier is dit het zeker niet met veel pijn tot gevolg. Voetzooltjes invetten met vaseline op warme dagen vinden ze fijn.

 
 

Oekraine

Hulp gevraagd dierenasiel

Wij ontvingen een verzoek vanuit Oekraine voor hulp. Hulp bij het bestrijden van de enorme hoeveelheid aan teken die zich volzuigen met bloed bij de aanwezige honden en katten.

Nu weten wij uit ervaring dat dit bovendien gevaarlijk is voor de dieren en er tal van ziektes kunnen worden overgebracht door die ellendige dingen.

Wij gaan helpen om anti teken middel te kopen. Het asiel met de mooie naam Chance ligt in Kherson. Dit is bezet gebied door Russische troepen wat het brengen van goederen niet eenvoudig maakt. Vandaar aankoop van goederen die wel ter plekke kunnen komen.

Helpen jullie mee? NATUURLIJK HELP IK MEE

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

SLEUTELHANGER

Geborduurd, dus soepel

 

€ 3.95

 
 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

van 9,95 voor

 

€ 8.50

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.