24 april 2022  

 
 
Dierenhulp
 

Curacao

Buurt redt katten

Ze kunnen weer opgelucht ademhalen. De bewoners van de wijk Beurs op Curacao. Ze hadden veel katten in de wijk en vroegen de Dierenbescherming van Curacao om hulp. Die wilden enkel komen helpen met het afmaken van de dieren. Onbestaanbaar waarna men ons vroeg te helpen. Samen met de bewoners zijn 30 katten gevangen en door ons gesteriliseerd. Een diervriendelijke aanpak met respect voor dieren.

Eindresultaat iedereen blij in de wetenschap dat er geen nakomelingen zullen volgen. Ons motto: Niet elimineren maar steriliseren.

 
 

Bosnie

Bedankje voor alle dierenvrienden

De oorlog in de Oekraine zorgt in de hele regio voor problemen. Dierenvoer is haast onbetaalbaar geworden. Zo zitten er In de opvang in Bosnie ruim 130 honden die zorg en voer nodig hebben. Ons eerste hulptransport verliep goed dankzij jullie steun. Wij zijn hier zo verschrikkelijk blij mee dat de dieren goed eten hebben.

In de opvang is het hard werken met de middelen die er zijn. Moeder en dochter staan elke dag klaar om hulp te bieden. Daarnaast komen er dagelijks gevallen bij. Gewonde dieren die van de straat gehaald worden. Daarom zijn wij nu bezig om een vervolg te geven. Waar voer hoog op de lijst staat. Daarnaast zorgen dat zieke en gewonde dieren behandeld kunnen worden bij de dierenarts. Samen met jullie hopen wij er weer een succes van te maken.
DIT BEDANKJE IS VOOR JULLIE

 
 

Bosnie

De ziekenboeg

Deze lieve schat had en vervelend abces aan haar voorpoot, dat maar niet wilde helen. Snel ingrijpen en behandelen voorkwam dat de infectie zich verspreidde. De dierenarts behandelde de wond en gelukkig gaat het nu goed. Ze eet en drinkt weer lekker en gaat vooruit. Naast de ruim 130 honden in de opvang is de ziekenboeg ook behoorlijk vol. De oorlog in de Oekraine doet er allemaal geen goed aan. Iedereen doet wat mogelijk is met de middelen die er zijn.

Deze vrijwilligers verdienen onze steun volledig. Bij ons zijn geen directeuren met mega salarissen of grote kantoren. Geen strijkstok maar elke donatie naar dieren die onze hulp hard nodig hebben.
IK HELP DIEREN IN NOOD

 
 

Nederland

Dierenambulance van levensbelang

Dierenambulances en de vele vrijwilligers zijn niet weg te denken.

Jaarlijks redden ze vele dieren en helpen ze mensen met hun huisdieren. Hoe vaak zie je ze niet rijden onderweg naar een dier in nood, of om een dier weg te halen dat het niet gered heeft. Net als bij ons vrijwilligerswerk en daar nemen wij ons petje voor af. Daarom zijn wij blij om te melden dat wij de Federatie Dierenambulances Nederland ondersteunen. Zo wordt uw donatie besteed om dieren via de Dierenambulances in Nederland te helpen. Ook in uw regio!
IK STEUN DE DIERENAMBULANCES

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

ZEEFDRUK

zeefdruk van Patty Harpenau

 

€ 100.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.