20 februari 2022  

 
 
Dierenhulp
 

Costa Rica

Hier worden wij zo blij van

Als alles samenkomt en klikt, wat is dat heerlijk. Hier zie je ex straathond Yorkie met haar beste vriendinnetje. Yorkie haalden wij van straat als een hoopje ellende. Maar er ging een geweldig mooie en zachtaardige schat verscholen in haar. Het was dan ook liefde op het eerste gezicht toen ze elkaar voor het eerst zagen. En daar worden wij allemaal zo blij van. Nooit opgeven om dieren te helpen, want ze verdienen onze aandacht en liefde zo.

 
 

Nederland

Een ouder dier verdient ook liefde

Bij ons wil het er niet in. Waarom doen mensen een ouder dier eenvoudig weg? Wij weten het niet maar op de Nederlandse Antillen is het de gewoonste zaak van de wereld. Elk jaar aan het einde komen zoveel dieren op straat terecht omdat ze oud zijn en misschien wat meer zorg nodig hebben. Voor ons bewijst dit dat wij nog veel werk te doen hebben om lokale politici te wijzen op betere omstandigheden voor dieren.

Dat zullen wij ook blijven doen omdat jullie net als wij van mening zijn dat dieren er in een samenleving bij horen! Want dieren hebben dierenvrienden hard nodig.
IK BEN EEN DIERENVRIEND

 
 

Lesbos

In Memoriam Joris Peeters

Ons bereikte het trieste bericht dat als gevolg van een auto ongeluk onze dierenvriend Joris Peeters is overleden. Sinds het jaar 2000 ondersteunden wij het Wildlife Hospital dat hij samen met zijn vrouw Ineke runde. Ineke overleed helaas veel te vroeg een aantal jaren terug.

Joris heeft in de jaren daarna die dieren verzorgd en geholpen en het mooiste kado voor hem was als de dieren na genezen te zijn de vrijheid weer teruggeven kon worden. Joris werd 79 jaar. Op dit moment wordt alles in het werk gesteld om de dieren die nog in de opvang zijn elders onder te brengen. Honderden dieren vonden een veilig onderkomen en kregen de hulp die ze zo nodig hadden. Wij wensen de familie veel sterkte dit verlies te dragen.

Joris dank namens alle dieren die jouw hulp en zorg kregen in al die jaren.

 
 

Nederland

Volg jij ons al op Instagram?

Via ons instagram account kun je ons ook volgen. Nieuwtjes, feiten, acties.

Mis het niet en blijf via Insta op de hoogte.
IK GA VOLGEN.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

KOFFERRIEM

Dierenhulp mee op reis

van 8,95 voor

 

€ 7.95

 
 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

van 9,95 voor

 

€ 8.50

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.