28 november 2021  

 
 
Dierenhulp
 

Bosnie

Wateroverlast

Het einde van het jaar brengt niet enkel de feestdagen, maar vaak ook de nodige ellende. Zo zorgde zware regenval voor veel problemen met de huisvesting van de dieren. Rivieren stroomden over, en het water drong door tot de verblijven. Direct ingrijpen voorkwam gelukkig erger. Met de winter in aantocht moet er het nodige hersteld worden.

Dalida en haar moeder hebben momenteel de handen vol aan de zorg voor alle dieren. Wij willen helpen en wateroverlast aanpakken. Mogen ze op uw hulp rekenen?
JA IK HELP MEE

 
 

Nederland

Shop en help dieren

Met de feestmaand voor de deur hier een tip. Doe je online aankopen via een unieke link. Alle grote webshops doen mee. Of je nu kleding, elektronica, vakanties, verzorgingsmiddelen en/of dierenproducten koopt, je vind het.

En het mooie is wij krijgen een bedrag mee van jouw aankoop. Jouw kost het niets extra, maar de shop waar jij koopt doneert aan ons een percentage.

Dus wat let je?

Koop en sla deze link op:
IK SHOP EN HELP GELIJK DIEREN

 
 

Antillen

Onze aanpak om dierenleed te voorkomen

Een aanpak bij de bron. Ter plekke ingrijpen en voorkomen dat kansarme dieren geboren worden die bloot staan aan de gevaren van alle dag.

Steriliseren en castreren voorkomen dat deze dieren geboren worden en kunnen lijden. Bijkomend voordeel is dat wat niet geboren wordt ook niet opgevangen hoeft te worden.

Daarnaast blijven we lobbyen voor betere dierenwetgeving en het handhaven daarvan. Met name op de Antillen is veel te winnen voor dieren. Vanuit de Nederlandse overheid hebben deze dieren totaal niets te verwachten en dus zullen wij ons met man en macht blijven inzetten dierenlevens belangrijk te maken en hen te beschermen. En natuurlijk blijven steriliseren en castreren!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

 

€ 9.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.