31 oktober 2021  

 
 
Dierenhulp
 

Bosnie

Wij gaan helpen

In Oost Europa komt veel dierenleed voor. Dat is iets wat wij al langere tijd weten. Daarom zijn we blij om jullie te melden dat wij de zwerfdieren in de omgeving van Sarajevo te hulp komen. Dalida Kozlic heeft samen met haar moeder de zorg voor deze dieren op zich genomen. Dalida is in het dagelijks leven juriste en gebruikt haar kennis tevens om dierenlevens te verbeteren.

Voor ons dus duidelijk dat wij de helpende hand moeten bieden. We gaan steunen met voer nu de harde en koude winter voor de deur staat en willen daarnaast de huidige opvang gaan verbeteren, waar de dieren een goed en warm onderkomen krijgen.

Help je mee? Geef dan een TIKKIE Of steun met een donateurschap.

 
 

Costa Rica

Wat was haar geheim?

Elke dag op een vaste plek legden we voer neer. Elke dag kwam ze eten en verdween weer. Wat was haar geheim? KIJK HIER

 
 

Griekenland

Start bouw katten verblijf

Gelukkig is het bouwmateriaal op tijd aangekomen voor het echte slechte weer eraan komt. De betonfundering was al gestort en uitgehard.


Zo kon direct begonnen worden met het nieuwe onderkomen van de katten die bij Irene een veilig onderkomen vonden. En het schiet goed op zodat voor de winter een warmere en droge katten kennel in gebruik genomen kan worden. Dank aan iedereen die geholpen heeft dit mogelijk te maken.

 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.