Dier//Nieuws


25 juli 2021  

 
 
 
Dierenhulp
 

Costa Rica

Dierenhulp ook op afgelegen plek

Dieren die hulp nodig hebben, maar niet eenvoudig bereikbaar zijn. Er is geen weg, er zijn geen winkels en steden al helemaal niet. De armere bevolking leeft vaak op plaatsen waar het behelpen is. Omdat men simpelweg het geld niet heeft voor een woning met elektra, stromend water en nog meer van die luxe.

Wij vergeten de dieren ook daar niet en elke maand vertrekken wij naar deze gebieden met voer, medicijnen, behandelmateriaal en vers drinkwater. De mensen zijn goed voor hun dieren maar de middelen ontbreken. Daarom een woord van dank aan u als donateur. Want juist die steun helpt ook deze dieren die niet dicht bij de bewoonde wereld leven. DIERENHULP IN AFGELEGEN GEBIED

 
 

Griekenland

Wens: Nieuw kattenverblijf

Vorige maand lieten wij u weten dat wij op het Griekse eiland Kythira de Nederlandse Irene van Klinken gaan helpen. Nu hebben we een mooi doel voor dit jaar.

Dat is een nieuw onderkomen voor de 40 katten die ze thuis verzorgt. Het oude, krakkemikkige, huisje is dringend aan vervanging toe en we hopen haar voordat de winterperiode in gaat treden te kunnen helpen aan een nieuw, beter onderkomen voor de katten. Het zou veel gemak geven voor Irene en haar dieren.

JA IK WORD DONATEUR

 
 

Bonaire

Dierenleed voorkomen

Deze roedel is inmiddels gesteriliseerd waardoor de zekerheid er is dat er geen nakomelingen meer volgen. Dierenleed voorkomen noemen wij dat. Te veel dieren worden geboren zonder een kans op een dierwaardig bestaan.

Te veel dieren liggen doodgereden op straat of zijn ziek en op sterven na dood. Steriliseren voorkomt veel ellende, dat heeft onze aanpak bewezen. Bijkomend voordeel is ook dat alles dat niet geboren wordt niet kan lijden.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

TAS

"BestFriends"

 

€ 9.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.