Dier//Nieuws


27 juni 2021  

 
 
 
Dierenhulp
 

Griekenland

UItbreiding in Griekenland

We zijn blij te kunnen melden dat wij vanaf nu op het Griekse eiland Kythira de Nederlandse Irene van Klinken kunnen helpen. Ze heeft daar een opvang voor met name zwerfkatten.

In 2007 emigreerde ze naar dit Griekse eiland waar ze zag dat er voor zwerfdieren niet veel gedaan werd. Met name de katten die in grote getale op straat leefden. Inmiddels zorgt ze met vaste voerplekken voor ongeveer 700 straatkatten en heeft ze thuis de zorg over een groep van 17 katten. Voeren, steriliseren zijn ook hier de sleutelwoorden. Met speciale voerstations worden deze dieren bijgevoerd. Wij zijn blij dat we de helpende hand kunnen geven om zo dierenleed te verminderen en uiteindelijk tegen te gaan.

 
 

Costa Rica

Verbouwing asiel

Gestaag gaan we verder en wordt de huidige opvang aangepakt. Deze was onveilig voor de aanwezige dieren mede doordat de omheining bestond uit metalen platen, met scherpe randen. Ook de water en stroom installatie kon wel een opfris beurt krijgen. Er wordt eindelijk weer gewerkt, nu de Covid-19 maatregelen langzaam wat afgebouwd worden.

Wij hopen eind dit jaar een goede en veilige opvang voor de honden en katten neergezet te hebben, wat het helpen ook weer eenvoudiger maakt. Daarom een groot woord van dank aan jullie allemaal als donateurs. Want samen maken we dit mogelijk.

 
 

Curacao

We zitten op schema

Dierenleed voorkomen, daar gaat het om. Dieren die niet geboren worden kunnen ook niet lijden. Met de dierenartsen waarmee we samenwerken zijn we elke maand druk om zoveel mogelijk sterilisaties uit te voeren. Een hele klus met het plannen, en het moet ook netjes betaald worden.

Ons doel dit jaar is om 1.500 sterilisaties uit te voeren op Curacao. Met al die ingrepen zou dan voorkomen worden dat ongeveer 12.000 dieren zonder een eerlijke kans geboren worden. Nu halverwege het jaar liggen we mooi op schema. Daar zijn we jullie zeer dankbaar voor. Want de steun die wij van julie krijgen zorgen voor minder dierenleed en gezondere dieren.

JA IK DOE MEE

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

SLEUTELHANGER

Geborduurd, dus soepel

 

€ 3.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.