Dier//Nieuws


28 maart 2021  

 
 
 
Dierenhulp
 

Curacao

Dierenwetgeving aangenomen

Op Curacao heeft de in juli 2016 aangeboden dierenwetgeving lang stil gelegen, maar in ons jubileumjaar kunnen we melden dat deze is aangenomen.

Er is lang aan gewerkt samen met juristen, justitie, dierenartsen en de politieke fractie van PAIS. Ondanks de tegenwerking vanuit diverse hoeken hebben wij nooit opgegeven. We zijn er trots op dat het gelukt is, immers van uit politiek Den Haag, en de grote bekende organisaties hadden dieren niet veel te verwachten. Wij bedanken alle donateurs voor hun trouwe steun, waardoor dit werkelijkheid is geworden. We zijn er nog niet en er is nog veel te doen. Samen met echte dierenvrienden maken wij een verschil.

Ja, ik word ook donateur

 
 

Bonaire

Laatste consult dierenarts Jan

Het was vreemd. De laatste keer een consult bij dierenarts Jan Laarakker op Bonaire. Ruim 12,5 jaar hebben we samen gewerkt aan het welzijn van dieren. Duizenden werden door hem behandeld. Onze sterilisatie campagne, waar Jan onze dierenarts was, heeft veel dierenleed voorkomen. Jan is dierenarts geworden om dieren te helpen en dat heeft hij laten zien. Jan heeft zijn praktijk verkocht en Bonaire verlaten. In Portugal gaat hij genieten van zijn pensioen.

Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn inzet, helpen, meedenken en kennis van zaken. Nooit een tevergeefs beroep op hem gedaan. Altijd klaarstaan en dieren helpen. Wij hopen op een zelfde fijne, diervriendelijke, samenwerking met de nieuwe eigenaren van de praktijk.

 
 

Nederland

25 jaar Dierenhulp

Dit jaar bestaan wij 25 jaar als vrijwilligersorganisatie voor directe hulp aan dieren. Voor de donateurs hebben wij straks een leuk presentje dat ze bij ons speciale Dierjournaal ontvangen. Mogelijk door een sponsor. 25 jaar dieren helpen. Duizenden hebben we er gered en wat een voldoening gaf dat.


Er zijn zelfs donateurs die ons ook al vanaf het begin ondersteunen, daar zijn we enorm dankbaar voor. Maar er is nog voldoende te doen voor dieren. Trots zijn we ook dat wij dieren helpen zonder dikbetaalde directeuren, grote kantoren en nog meer geldverslindende posten. Stichting Dierenhulp = Weten waaraan je geeft!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Linnen tas

"LifeisBetter"

 

€ 9.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.