Dier//Nieuws


24 januari 2021  

 
 
 
Dierenhulp
 

Wereldwijd

Dit hebben we gedaan

Het is belangrijk dat je als dierenvriend weet wat er met jouw donatie is gedaan. Dat vinden wij dus ook. We hebben veel dierenleed voorkomen door onder andere sterilisaties/castraties uit te voeren.

In Venezuela voerden we 158 ingrepen uit, in Costa Rica 144. Binnen het Koninkrijk Nederland steriliseerden we op Bonaire 134, en maar liefst 1.452 dieren op Curacao. Met deze gratis sterilisaties hebben we voorkomen dat minimaal 11.500 dieren geboren zouden zijn die geen kans op een dierwaardig leven gehad zouden hebben.

Daarnaast kregen we veel verzoeken om hulp, vooral dieren met huid problemen. We reden dieren naar de dierenarts voor mensen die zelf geen vervoer hadden. Behandelden dieren bij mensen thuis.

Hiervoor willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken. Ook dit jubileum jaar staan we uiteraard klaar voor de zwaksten in onze samenleving. Samen met jullie maken we voor dieren een verschil!

JA, IK WORD OOK DONATEUR

 
 

Curacao

Dierenambulance voor goede start

Het jaar 2021 beginnen wij goed. Onze actie Serieus Request voor Dieren heeft het mogelijk gemaakt dat Rescue Paws Curacao het jaar kan starten met een Dierenambulance.

Er moet nog wel het nodige aangepast worden de komende tijd, maar we zijn blij dat wij deze collega organisatie konden helpen. Mirjan Seppenwoolde is een oud vrijwilligster van ons en ze vangt momenteel veel dieren op die anders op straat zouden leven. Onze samenwerking zorgt nu voor geboortebeperking via sterilisaties die wij uitvoeren en de mogelijkheid dieren al dan niet tijdelijk op te vangen. De bus moet nog wel op een aantal punten aangepast worden, we hopen dat jullie daarbij willen helpen.

JA, IK DOE MEE!

 
 

Nederland

Online shoppen voor Dierenhulp

Met de lockdown vanwege het Covid-19 virus wordt er enorm veel online gekocht. Maar wist je dat je met jouw online aankopen ook Stichting Dierenhulp kunt steunen?

Jij betaalt geen cent meer als anders, maar dieren krijgen wel een donatie van de webshop waar jij koopt!

Bol.com, Coolblue, Zooplus, Hema, Plus, BCC, Bonprix, er zijn zoveel winkels die meedoen.

Dus bestel jij online, doe dat dan via deze link:
IK KOOP ONLINE VOOR DIERENHULP

 
 

Nederland

Een dier is niet voor even

Met de lockdown zijn de asielen bijna leeg. Op zich een heel goed teken. Echter wij hopen niet dat dit enkel is om de vaak egoistische behoefte van de mens te bevredigen. Wij hopen van ganser harte dat al deze dieren ook straks als de wereld weer naar normaal gaat, mogen blijven en de zorg en liefde zullen krijgen die ze verdienen. Een hond is niet voor even, en zeker geen ding!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

MONDKAPJE "HAPPY"

katoen (zwart)

 

€ 4.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.