Dier//Nieuws


8 november 2020  

 
 
 
Dierenhulp
 

Bonaire

2000e gratis sterilisatie

Deze maand noteerde dierenarts Jan Laarakker zijn 2000e sterilisatie ingreep in de database. En met al die ingrepen is er enorm veel dierenleed voorkomen. Stichting Dierenhulp is op Bonaire in 2008 gestart met deze ingrepen.

Vooral voor lokale bewoners die geen geld hebben dit zelf te betalen. Naast steriliseren wordt er veel meer gedaan door ons. Zo geven wij nazorg en verstrekken wij medicijnen, mits toegestaan door de dierenarts, voor thuiszorg. Ook wordt vaak vervoer geregeld van een dier naar de arts en weer terug. Helpen op locatie en daarbij direct voorlichting geven. En niet in de laatste plaats zetten wij ons in voor betere wet en regelgeving waarbij dieren beter beschermd worden. Trots op ons team vrijwilligsters dat elke dag in de weer is dierenleed een verder halt toe te roepen.

 
 

Bonaire

Wat een lieverd

Stichting dierenhulp Bonaire heeft geen opvang, dus verzorgen wij zoveel mogelijk de dieren op lokatie. Deze meneer hebben we een aantal maanden behandeld. Hij had veel teken. Door een fantastische donatie konden we hem behandelen om van deze nare beesten af te komen. Dat was makkelijk. Maar toen begon de ellende, hij kreeg schurft. En niet een klein beetje ook.

Dat betekende dat we hem twee keer per week gingen wassen en hij 1 keer per week mee ging naar Jan Laarakker voor een injectie. Volgens ons vond hij het stiekem ook wel leuk al die aandacht, of waren het die lekkere koekjes? Maar waar we het al die maanden voor hebben gedaan, is toch wel dat lieve lachende bekje.
IK DOE MEE

 
 

Costa Rica

Ze blijft vrolijk

Ondanks wat huidproblemen, en een kleine ingreep, blijft het een vrolijk katje. Vanaf nu geen heren meer die haar zwanger willen maken, dus rust voor dit lieve kleine ding. En die kraag mag binnenkort ook af, want ze geneest prima. Nog even geduld meisje en dan kun je weer ravotten met je soortgenoten.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

MONDKAPJE "HAPPY"

katoen (zwart)

 

€ 4.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.