Dier//Nieuws


4 oktober 2020  

 
 
 
Dierenhulp
 

Wereldwijd

Onderweg naar 45.000 sterilisaties

Een heel mooi dierendag cadeau, die mijlpaal hopen wij dit jaar te behalen. Sinds 1996 hanteren wij deze aanpak bij de bron om dierenleed te voorkomen. Met al deze ingrepen is heel veel dierenleed voorkomen.

Bovendien kwamen er gezondere populaties. Ander voordeel is dat dieren die niet geboren worden niet kunnen lijden en niet in opvangen terecht komen. Wij zijn trots dat wij dit konden doen met lokale dierenartsen, vrijwilligers en natuurlijk de steun van dierenvrienden zoals u. Dank u wel!

IK DOE OOK MEE

 
 

Nederland

Dierendag veiling

Met Dierendag doen we graag iets speciaals en ook nu staat er een mooie veiling klaar. Mogelijk dankzij de hulp van velen zoals u zult zien. De totale opbrengt gaat volledig naar de sterilisatiepot toe. Dus meebieden is gelijk meehelpen. Vanaf nu kun je meebieden op een of meerdere kavels, gewoon online. Kijk daarom snel bij alle kavels en bied mee.

NAAR DE VEILING

 
 

Bonaire

20 jaar Dierenhulp op Bonaire

Vandaag vieren wij nog een mijlpaal, het is 20 jaar geleden dat wij dieren zijn gaan helpen op Bonaire. in 2000 gestart met de Donkey Sanctuary.

Destijds nog langs de landingsbaan en nu op de nieuwe locatie met meer ruimte. Vanaf 2008 met het sterilisatie programma. Dat inmiddels is uitgegroeid met veel nazorg voor de dieren die medicijnen en zorg hard nodig hebben. Dank lieve dierenvrienden dat wij samen met jullie zoveel verbetering van dierenlevens konden geven. Zonder jullie was dit onmogelijk. Heel veel dank.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

MONDKAPJE "HAPPY"

katoen (zwart)

 

€ 4.95

 
 
 
 
Great Deals
 

MAGNETEN

Set van 3 koelkast magneten

 

€ 6.95

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.