Dier//Nieuws


22 april 2020  

 
 
 
Dierenhulp
 

Zo goed het gaat

Wij mogen dieren niet vergeten

Dierenhulp is geen vitaal beroep, wij vinden van wel omdat ook dieren hard getroffen worden. Dieren die vaak afhankelijk zijn van de hulp die mensen geven. Op Curacao kunnen wij na de lockdown mondjesmaat de straat op. Afspraken bij de dierenarts volgens zeer strakke planning.

Veel oudere bewoners zijn afhankelijk van ons als het om de zorg voor hun huisdier gaat. Met medicijnen geven en nazorg. Voeren is belangrijk omdat er geen toeristen zijn en de hotels leeg. Bonaire elke dag op pad met zakjes voer en medicijnen voor nazorg. In Costa Rica (foto) is de unieke relatie tussen mens en dier gevangen in deze foto. Arts en hulphond beiden tegen Corona. Want dieren zijn de mens heel vaak dienstbaar. De veiligheid van onze vrijwilligers staat voorop en ze verdienen alle lof om in deze moeilijke omstandigheden te blijven helpen. Alle hulp is dan ook keihard nodig om door te kunnen en dieren die nu gedumpt en uitgehongerd rondzwerven zo goed mogelijk te helpen.
IK VERGEET DIEREN NIET

 
 

Wie zei dat

Dieren geen emotie kennen?

Deze foto zegt meer dan duizend woorden vinden wij. Wie van mening is dat dieren geen emoties of gevoel ervaren, die moeten nog maar eens goed kijken. Gelukkig kwam alles goed en spelen ze weer met elkaar. Wij mensen mogen dieren niet vergeten. Ze rekenen op ons. Al helemaal nu!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels
 

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

MAGNETEN

Set van 3 koelkast magneten
 

 

€ 6.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.