Dier//Nieuws


25 maart 2020  

 
 
 
Dierenhulp
 

Wereldwijd

Corona raakt alles

Met de komst van het corona virus komt eigenlijk iedereen wel in aanraking. Ook wij ontkomen er niet aan. Onze vrijwilligers zijn dagelijks op straat in de weer. Voor ons en de dieren zijn ze goud waard. Extra veiligheidsmaatregelen dus. Ook de zorg voor noodzakelijke materialen loopt anders, nu vliegtuigen niet meer gaan voor de aanvoer. We gaan door zo goed en veilig als mogelijk is. Al moeten we een aantal materialen elders vandaan halen met extra kosten.

Ondanks deze vervelende tijd mogen wij de dieren niet vergeten en kunnen ze op ons rekenen. Zoals wij weten dat we op jullie als dierenvrienden mogen rekenen. Met zijn allen gaan we ook dit overwinnen. Blijf gezond!

IK HELP MEE

 
 

Bouw jij mee?

De kop is er af

Na onze laatste nieuwsbrief kunnen we melden dat de eerste aanzet er is om een goede opvang te bouwen. Als enige Nederlandse organisatie zijn wij er voor de dieren in Costa Rica, met een team waar we al ruim 18 jaar mee werken. Momenteel leven er 25 honden en 60 katten die dagelijks verzorgd worden, en dat moet beter. Deze situatie is verre van goed.

Ondanks de nare periode waar de wereld in zit doen we wat mogelijk is en hopen we de opvang te verbeteren. De teller staat momenteel op 3.145 euro. Mocht u mee willen helpen dan wordt dat erg op prijs gesteld.


IK WORD DONATEUR

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels
 

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

MAGNETEN

Set van 3 koelkast magneten
 

 

€ 6.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.