Dier//Nieuws


23 februari 2020  

 
 
 
Dierenhulp
 

Costa Rica

Rocco weer een blije hond

In onze nieuwsbrief van oktober vorig jaar lieten we u het verhaal weten van hond Rocco. Hij was niemand tot last en werd door een totale gek zomaar neergeschoten. Wij waren er op tijd bij en we willen u het eindresultaat niet onthouden. Dankbaar voor jullie steun, waardoor we dit konden bereiken.

DIT IS BLIJE ROCCO

 
 

Help jij mee bouwen?

Goede opvang keihard nodig

Het stukje grond is er. Maar verder moet er nog veel gebeuren. Al 2 jaar worden honden en katten opgevangen, verzorgd en lokaal voor adoptie aangeboden. Dat alles gaat prima. Maar de situatie verdient beter.

ZO IS HET NU

Geen slaapruimtes voor de honden en katten, geen kennels, geen goede water en elektra voorziening, geen beschutting tegen zon en regen en geen verharde binnenplaats. Ze verdienen zoveel beter!

Wij hebben ons dit jaar tot doel gesteld een goede opvang te realiseren. De kosten zijn begroot op 62.300 euro. Een schijntje wat een opvang in Nederland zou kosten. In Costa Rica is het gelukkig vele malen goedkoper. Ook de mensen die alles gaan verzorgen zijn er klaar voor.

We hopen dit jaar deze dieren een goede en veilige plek te geven. Samen komen we verder zeker weten!

IK WORD DONATEUR

 
 

Curacao

Dierenwetgeving eindelijk een feit?

Vijf jaar na dato kregen wij bericht dat de door ons in samenwerking met de fractie PAIS en wetgevingsjuriste Mr. Natalie Samson Coffie opgestelde wetgeving, gepresenteerd gaat worden in het parlement van Curacao. Minister Gisselle McWilliams (MAN) Economische zaken gaat de wetgeving voorleggen voor invoering.

Ambtelijke molens draaien langzaam, maar hopelijk krijgen de dieren van Curacao nu eindelijk waar ze recht op hebben. (v.l.n.r. Mark Erwin Vos (stichting Dierenhulp) Alex Rosaria (PAIS) Natalie Samson Coffie (Juriste)

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels
 

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

KOFFERRIEM

"Dierenhulp mee op reis!"
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.