Dier//Nieuws


26 januari 2020  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Even wat cijfers

Elk jaar voorkomen wij veel leed door preventief te steriliseren. Deze door ons al 23 jaar bewezen aanpak voorkomt veel leed. Met name mensen met dieren die in onderstand leven. Dus die zelf niet de middelen hebben het te betalen zijn onze klanten. Je maakt die bevolkingsgroep duidelijk dat een nieuw nestje op de loer ligt, en het beter en diervriendelijker is om te steriliseren. Op Bonaire steriliseerden wij 142 dieren. Op Curacao maar liefst 1.467 dieren.

In Venezuela 163 en in Costa Rica stond de teller op 107. Totaal aantal ingrepen 1.879 door onze dierenartsen. Daarmee is direct voorkomen dat circa 15.000 dieren op straat geboren zouden worden zonder een eerlijke kans op een dierwaardig bestaan. Hiervoor werd bijna 1.300 meter hechtdraad verbruikt.

Juridische advies kosten waren totaal 1.452 euro, de accountantskosten bedroegen 856 euro. Bankkosten waren er ook, meer dan voorheen 2.083 euro. Dit komt voornamelijk dat banken ons ook kosten doorberekenen als een afgegeven machtiging niet verwerkt kan worden. Bijvoorbeeld door een te laag saldo op de rekening. We melden het omdat banken dit zelf niet aan de grote klok hangen. En voor ons telt elke euro omdat wij die veel liever aan hulp aan dieren besteden dan aan banken.

Het aantal dieren dat wij op alle locaties lokaal aan een liefdevol huis konden helpen bedroeg 223 dieren.

Het was een druk jaar 2019 maar we zijn tevreden en u als dierenvriend enorm dankbaar dat wij samen met u geslaagd zijn zoveel dieren te helpen.

 
 

Nederland

Hier gaat het om

Voorkomen van dierenleed. Dat is waar het om gaat. Wij doen dat al sinds 1996 door te steriliseren. Hiermee wordt voorkomen dat ongewenste nestjes geboren worden. Dieren die op straat zouden moeten leven. Bloot zouden staan aan verkeer, pesterijen en mishandeling. En het werkt! Deze aanpak heeft bewezen dat er minder dieren geboren worden.

Bijkomend voordeel is dat dieren die niet geboren worden, niet hoeven te lijden en niet opgevangen hoeven te worden. Red een Dier, zo heet deze actie. Want zeg nu zelf een blije foto is toch mooier? Helpt u mee?

JA, IK HELP MEE

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET HOND

set van 4 koffie-/theelepels
 

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

LED HALSBAND

diverse kleuren en maten
 

 

€ 7.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Hesterweg 16  -  7076 AT  Varsselder
0315-845118  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.