Dier//Nieuws


27 oktober 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Costa Rica

Neergeschoten lieve hond

Wat zijn wij boos, en dat is nog zwak uitgedrukt. Een melding over een hond, die niemand in de weg lag of kwaad deed werd door een &^%@#$ zomaar met twee kogels neergeschoten. Omdat deze loser zijn pistool wilde gebruiken. Gelukkig waren we er vlak bij en hebben het gewonde dier direct naar een dierenarts gebracht.

Uren opereren en checken of geen vitale organen beschadigd waren. Nu hopen dat mensen die het zagen willen getuigen tegen deze dierenbeul. Onze eerste zorg nu is het dier, dat wij de naam Rocco hebben gegeven. Bij een van de vrijwilligers mag hij thuis herstellen. Het betekent wel een grote kostenpost. Terwijl wij aan het sparen waren om straks in december extra sterilisaties uit te voeren. Een forse streep door de rekening dus.

IK HELP ROCCO

 
 

Costa Rica

Dit is Lotte

Deze lieve dame is Lotte. Inmiddels 15 jaar oud en al jaren gelukkig met haar redder. Lotte leefde op straat, zag er ernstig verwaarloosd uit en was ziek. Ze ging van de hel naar de hemel. Tijdens een van de adoptie dagen werd haar huidige baasje smoorverliefd op deze kleine aanhankelijke schat. Zoals te zien wordt ze op handen gedragen en leeft al 9 jaar in weelde. Ze was bruidsmeisje tijdens het huwelijk van haar bazinnetje. Lotte is nog altijd kerngezond en dat ze het zo getroffen heeft is onze mooiste beloning.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

ZEEFDRUK

Patty Harpenau

 

€ 100.00

 
 
 
 
Great Deals
 

Lichtgevende halsband

diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 

Tikkie

 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.