Dier//Nieuws


28 juli 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Vakanties in volle gang. De mens die zich dan vaak ook weer van zijn slechtste kant laat zien. Achtergelaten en afgedankte dieren. De vakantie is voor dieren niet altijd prettig. Ook een woord van dank aan Rechten voor Al wat Leeft. Al jaren steunen ze ons vrijwilligerswerk en de sterilisatie ingrepen. Met die steun voorkomen wij veel dierenleed. Want wat niet geboren wordt kan niet lijden.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

15 sterilisaties bijelkaar gelopen

Onze buurman Gerard (78 jaar) heeft ook dit jaar de Nijmeegse 4 Daagse gelopen. Als doel had hij gesteld om 400 euro bij elkaar te lopen om zo 10 sterilisaties laten uitvoeren. Op de laatste dag echter knalde hij door naar 600 euro! Een geweldige prestatie en we zijn hem zeer dankbaar. Hij liet al weten, als ik gezond blijf loop ik ook volgend jaar weer met liefde voor Stichting Dierenhulp

 
 

Nederlandse Antillen

Zomer geen pretje voor dieren

In de zomerperiode zien wij een toename in het aantal dieren dat op straat achtergelaten wordt. Mensen hebben geen zin meer om voor ze te zorgen.

Of ze hebben al een ander dier (jonger) in huis. Of de schoonmaak maakt ze plots overbodig. Met tot gevolg dat dieren op straat moeten overleven en daar ook bevallen van een nestje. Er is voor ons nog meer dan genoeg te doen als het gaat om het opbrengen van respect voor dieren. Deze maanden kosten veel energie, geld en doorzettingsvermogen. Maar samen met de steun van onze donateurs behalen we ook elke keer weer succesjes.

IK HELP DIEREN VAN DE STRAAT

 
 

Costa Rica

Grote sterilisatieactie

Niemand wil het zien. Doodgereden dieren of doodzieke en broodmagere dieren. Helaas vaak een gevolg van dieren die in het wild voor zichzelf moeten zorgen. Samen met een team dierenartsen zijn we een grote sterilisatie actie gestart in Costa Rica, waar de vrijwilligers elke dag druk in de weer zijn. Kosten per ingreep ongeveer 35 euro.

Daarna de garantie dat het dier gezonder is en geen nakomelingen meer voortbrengt. Help jij ons mee?

IK GEEF OM ZWERFDIEREN

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

HOUTEN BORD

met spreuk
formaat 20 x 10 cm

 

€ 10.00

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.