Dier//Nieuws


30 juni 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Voorkomen, daar gaat het om. Op Curacao hebben we opnieuw een wachtlijst. Het aantal mensen dat zijn dier wil laten steriliseren is groot, dat is natuurlijk super. Maar we moeten elke ingreep ook netjes kunnen betalen aan de dierenartsen. Dus meer donateurs betekent direct meer sterilisaties en minder dierenleed. Daarom onze nieuwe campagne MIJN BUIK ER VAN VOL.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Costa Rica

Aslan herenigd met zijn baasjes

Het is gelukt! Dank aan alle donateurs die een donatie hebben gedaan om dit werkelijkheid te laten worden. Aslan kwam in slechte conditie bij ons en we zijn dan ook blij dat he gelukkig snel is gegaan. Aslan en baasjes waren dolgelukkig.

KIJK NAAR DE HERENIGING VAN ASLAN

 
 

Nederland

Buik ervan vol

Dit is onze nieuwe campagne om aandacht te vragen voor dierenleed. Te veel dieren worden nog ongewenst zwanger met alle gevolgen van dien. Honden katten overal duiken ze op. Vaak ziek, broodmager of al doodgereden. Maar ook dumpen mensen ongewenste dieren simpel als afval langs de weg of op afgelegen plekken.

Onze ambassadrices Kim Feenstra en Kimberley Klaver vragen dan ook aandacht voor wantoestanden. Wij kunnen enkel hopen op meer steun en donateurs om zo meer dieren te gaan steriliseren. Want voorkomen blijft beter dan genezen.

IK HELP MEE EN WORD DONATEUR

 
 

Curacao

Bijna genezen

Naast de vele honden en katten zien we ook de overige dieren voorbij komen voor spoedeisende hulp. Deze flamingo die door mensen gevonden was bijvoorbeeld.

Dierenarts Cheryl zet zich graag in om ook dit leed te verzachten. Als dierenarts komt er van alles de kliniek binnen. Deze prachtige vogel moet nog even geduld hebben en dan hij terug de vrije natuur in.

 
 

Aruba

We zijn TROTS !

Je geen grote organisatie hoeft te zijn om super resultaten te behalen. Wij zijn trots!

Dat we nu kunnen melden dat Aruba, nadat wij in 2015 de wetgeving aangeboden hadden aan toenmalig Minister A.C. Schwengele, weer een stap verder gaat om dierenleed tegen te gaan. Jarenlang werken aan nieuwe, betere wetgeving voor dieren werpt zijn vruchten af. Op onze lijst staan nog Curacao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba nog.

LEES WAAROM WIJ TROTS ZIJN

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

AUTO VERFRISSER

set van 2
vanille geur

 

€ 3.75

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.