Dier//Nieuws


26 mei 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

De weken vliegen voorbij en we willen nog zoveel doen. Op Bonaire liggen we voor op schema met steriliseren en zullen we een nieuw record halen als we zo door gaan. In Griekenland zien we dat dieren hun natuurlijke vrijheid terug krijgen als ze genezen zijn in het wildlife hospital en we zijn druk met voorkomen van dierenleed in Costa Rica en Curacao. Kortom dieren mogen op ons en jullie rekenen.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Bonaire

Dit is een adhoc

We kregen een melding van mensen die een woningbrand hadden meegemaakt. Veel schade en ook de honden waren ontredderd. Dus kwamen we snel in actie om een hok te regelen voor de honden die zo beschutting kregen tegen de felle zon en weer een veilige plek hadden.

Er is soms geen tijd om te denken, maar dan lost enkel DOEN een probleem op. De huiseigenaren die goed voor hun dieren zorgen waren tot tranen geroerd en blij. Inmiddels is ook een tweede hok geplaatst en kan het herstel van de woning beginnen.

 
 

Venezuela

Help Aslan

Dit is Aslan een prachtige golden retriever. Hij is nog in Venezuela waar hij nu in een opvang zit. Zijn eigenaren zijn het land ontvlucht omdat zoals iedereen weet het er bar en boos is en winkels leeg zijn er geroofd, gemoord en elke dag protesten zijn tegen dictator Maduro.

Zijn eigenaren hopen Aslan begin juni weg te kunnen krijgen naar Costa Rica waar ze naar gevlucht zijn. Maar hiervoor is nog een bedrag van 600,- euro nodig voor de kosten. Help Aslan te herenigen met zijn baasjes die hem vreselijk missen.

IK HELP ASLAN

 
 

Nederland

Top veiling voor dieren

We hebben weer een top veiling samen kunnen stellen met dank aan vele helpers. De opbrengst gaat weer direct naar de noodhulp voor dieren. Dus meebieden is en kans maken op een supergaaf item maar belangrijker direct dieren helpen.

DIRECT NAAR DE VEILING

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

AUTO VERFRISSER

set van 2
vanille geur

 

€ 3.75

 
 
 
 
Great Deals
 

KOFFERRIEM

"www.dierenhulp.nl"

 

€ 8.95

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.