Dier//Nieuws


27 april 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Wetgeving, dieren beschermen. Handhaven van die wetten. Dat is waar wij voor gaan. Vooral omdat de Nederlandse politiek deze Nederlandse dieren op de Caribische eilanden in de steek laat. Wij laten ze niet in de steek en onze nieuwe wetgeving is positief ontvangen bij de Korpschef en ligt nu op tafel bij de lokale politiek. Uw steun aan ons is van levensbelang voor veel dieren.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Spanje

Yes vers hooi

De winnaar van ons initiatief, Serieus Request voor Dieren, was Paard in Nood. We zijn blij dat hun wens om hooi tegen een betaalbaar tarief te kopen werkelijkheid is geworden. Iedereen die op dit doel gestemd heeft maakte dit mogelijk. Ook dit jaar in oktober starten we weer met een nieuwe ronde van Serieus Request voor Dieren.

Wij zijn van mening zijn dat er goede kleinschalige dierenprojecten zijn die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik steun Serieus Request voor Dieren 2019

 
 

Curacao

Voorkomen van dierenleed

Dierenleed en lijden voorkomen dat is waar wij al 23 jaar voor staan. Dat doen we door grootschalig te steriliseren en castreren.

Een bewezen effectieve aanpak bij de bron. Wat niet geboren wordt hoef je niet op te vangen en onder te brengen. Bovendien zorgt het voor minder hulpbehoevende dieren op straat en het is diervriendelijk.

Kijk mee bij een van onze dierenartsen

 
 

Bonaire

Min. Ollongren luistert naar Dierenhulp

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, bracht begin deze maand een werkbezoek aan Bonaire. Op de agenda stonden diverse zaken.

Waaronder het woningbouwproject van de Fundashion Cas Bonairiano (FCB). Stichting Dierenhulp werd twee jaar geleden door de FCB gevraagd om samen te werken en assistentie te verlenen als het gaat om het houden van dieren. Vanuit de woningstichting werd dan ook vrijwilligster Tineke de Groot van Stichting Dierenhulp naar voren geschoven om aan de Minister tekst en uitleg te geven. Een hele eer die hopelijk een vervolg krijgt waar het onze inzet voor betere wetgeving betreft. Wetgeving voor deze Nederlandse dieren in deze bijzondere gemeente van Nederland.

 
 

Lesbos

Vrijlaten, mooiste dat er is

Veel vogels lopen in Griekenland het risico geschoten te worden door jagers. Velen overleven het niet, maar er zijn ook mensen die een gewonde vogel wel helpen en naar het Wildlife Hospital brengen. Dan begint de spannende tijd om alles te doen om een dier de vrijheid terug te geven. Zoals deze langoor uil. Het vrije leven terug geven is het mooiste dat er is, vooral als het lukt.

Hartelijk dank aan al die dierenvrienden die dit mede mogelijk maken. Deze is voor jullie!

Ik geef ze de vrijheid terug

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

AUTO VERFRISSER

set van 2
vanille geur

 

€ 3.75

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.