Dier//Nieuws


24 februari 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Wat is het dankbaar werk als je dieren kunt redden. Kijkend in die ogen zegt zo ontzettend veel. Ik heb er geen dag spijt van sinds ik mijn hond Rakker op haar graf beloofde om dieren in nood te gaan helpen. En natuurlijk valt het soms zwaar om te zien wat mensen dieren aandoen. Maar dan enkel toekijken en niets doen, past niet bij mij. Samen met alle vrijwilligers en donateurs gaan we er voor. Daar ben ik dankbaar voor.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Leven aan een ketting is geen leven

In ons koninkrijk (Antillen) is dit het dagelijkse beeld van een hond. Geketend, geen schaduwplek, geen vers drinkwater, te zware kettingen, metalen halsband en vooral te korte kettingen.

Wij komen op voor de rechten van de kettinghond en spreken lokale overheden aan dit bij wet te veranderen. Dit kunnen wij niet alleen, om actie te blijven voeren is jullie hulp noodzaak. Help ons mee dierenlevens te veranderen.

Ja, ik help jullie mee.

 
 

Griekenland

One day i Fly away

Op het Griekse Lesbos helpen we al sinds 2000 mee met het Wildlife Hospital. Alles wat er leeft aan diersoorten is wel eens in de kliniek geweest. Met name roofvogels die door jagers geschoten worden. Het doel waar naar gestreefd wordt is het teruggeven van hun vrijheid. Die voldoening is niet uit te drukken. Het teruggeven van vrijheid zorgt telkens voor emotie. Deze mooie jongen mag binnenkort weer vliegen.

 
 

Nederland

NEE, niet weggooien !

Lege inktcartridges geven dieren hulp. U kunt zeer eenvoudig uw lege cartridge ten gelde maken en zo Stichting Dierenhulp steunen. Het werkt super eenvoudig. Om ons te steunen met uw lege inktcartridges klikt u HIER.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS HOND

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.