Dier//Nieuws


26 januari 2019  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Het jaar is begonnen. We hopen dat het diervriendelijk wordt. Wij gaan in elk geval voor betere wet en regelgeving voor Nederlandse dieren levend op de Nederlandse Antillen. We gaan door met het voorkomen van leed, via steriliseren en castreren. Daarbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. Want zonder steun van een overheid of welke grote goede doelen loterij ook zijn we volledig afhankelijk van dierenvrienden zoals u bent.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

13.446 gratis sterilisaties uitgevoerd

Sinds we begonnen met steriliseren op de Nederlandse eilanden Bonaire en Curacao in 2008 hebber er maar liefst 13.446 dieren op de operatietafel gelegen. Dat heeft tot direct resultaat gehad dat in het eerste jaar al ruim 107.000 dieren niet geboren werden die geen eerlijke kans gehad hadden. Alle gesteriliseerde dieren zijn geregistreerd in onze database, zodat we bij vermissing een goed naslagwerk hebben. Samen hebben we zo veel leed voorkomen.

Plus deze dieren hoeven niet op straat te zwerven of opgevangen te worden. En we weten allemaal hoeveel geld dat jaarlijks kost. Onze diervriendelijke aanpak willen we ook dit jaar weer grootschalig inzetten. Met jullie steun komen we een heel eind om dieren een eerlijk leven te geven. Help je mee?

JA, OOK IK HELP MEE!.

 
 

Nederland

Steriliseren oplossing lange termijn

De afgelopen dagen hebben wij verschillende artikelen op internet voorbij zien komen over de overpopulatie op Curacao. Een voorstel is dieren laten inslapen omdat de opvangen vol zitten. Mensen reageren massaal via FB. Onze aanpak is eenvoudig: STERILISEREN! Zo voorkom je groei. Je hoeft dieren niet op te vangen voor misschien een adoptie adres.

Nog belangrijker je hoeft geen dieren te laten inslapen. Plus het is diervriendelijk. Daarom start nu onze campagne om dierenleed nu en in de toekomst tegen te gaan. Topmodel Kim Feenstra, Actrice Kimberley Klaver en TV persoonlijkheid Carlo Boszhard roepen op om onze aanpak te steunen. Het kan zo eenvoudig, de dierenartsen staan klaar, de vrijwilligers ook. Nu zorgen dat we voldoende geld bijeen brengen om de materialen te kunnen betalen. Met jullie steun voorkomen we veel leed nu en in de toekomst.

JA, OOK IK HELP MEE!.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

CHARM POOTJE

Voor aan bedelarmband,
bijvoorbeeld Pandora

 

€ 8.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.