Dier//Nieuws


19 december 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Met een record ruim 2220 uitgevoerde sterilisaties/castraties op Curacao dit jaar. Daarmee hebben wij veel dierenleed voorkomen. Omdat dieren die niet geboren worden ook niet kunnen lijden, niet in een asiel of opvang komen. Een aanpak direct bij de bron die zich al 22 jaar bewijst. Complimenten aan ons team. En onze wens voor het komend jaar zit in deze KERSTBOODSCHAP

Alvast hele fijne dagen en vooral diervriendelijk 2019 gewenst.
Pas op met vuurwerk, ontzie de dieren a.u.b.

Mark Erwin Vos, Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Kerstkado van Frankie

Onze mascotte Frankie wil dolgraag ook dit jaar zijn vriendjes die het minder hebben helpen. Jaarlijks roept Frankie op om hem te helpen voer te kopen dat hij door zijn mensenvriendjes laat bezorgen op die plekken waar het hard nodig is. Wil jij hem daarbij helpen? Klik dan snel door via Ja ik help Frankie.

 
 

Curacao

Record aantal sterilisaties

Met 185 gratis sterilisaties per maand, enkel op Curacao is een nieuw record behaald. Het jaar is nog niet om maar de teller staat op ruim 2100. Al die ingrepen voor de mensen die wel dieren hebben maar niet het geld om dit zelf te betalen dragen wezenlijk bij aan veel minder dierenleed. Dieren die niet worden geboren kunnen niet op straat komen en hoeven niet te lijden.

Stel je voor als wij er niet waren dan was de populatie gegroeid met zeker 16.000 dieren in een jaar tijd. De aanpak van ons bewijst zich al 22 jaar. No nonsens en gewoon aanpakken! Compliment voor de dierenartsen en vrijwilligers. En veel dank aan onze trouwe donateurs die dit geweldige resultaat mogelijk hebben gemaakt.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS HOND

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.