Dier//Nieuws


11 november 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Nog maar enkele weken en dan is 2018 verleden tijd. En we hebben nog zoveel te doen. We willen starten op Bonaire met het chippen. In Costa Rica helpen we de mensen met de opvang en het werk van de dierenartsen. Curacao weer vol aan de bak met voorkomen dierenleed. En Serieus Request voor Dieren is gestart.
Kortom het worden hectische weken.


Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Meten is weten

Chippen grote wens

Meten is weten, en dat willen we gaan verbeteren. Tot nu toe kreeg elk dier dat bij de arts gesteriliseerd was een oor tattoo zodat we konden zien waar het dier thuishoorde als het op straat werd aangetroffen.

Het nadeel is dat een tattoo op den duur vervaagt. De oplossing is chippen. Een dier is zo supersnel te traceren in onze database en kan sneller terug naar zijn baasje.

Probleem is dat chippen een stuk duurder is dan een tattoo. Een bedrag van 3.000 euro is noodzakelijk om het jaar 2019 probleemloos door te kunnen. Een fabrikant heeft ons een speciale prijs gegeven. Nu zorgen dat we het bijeen brengen.

Ja, ik help mee om te Chippen!

 
 

Costa Rica

Zo gaaf dit resultaat

Wat was er van je geworden als wij je niet gevonden hadden? Gelukkig hoeven we daar geen antwoord op te geven. Je was doodziek en we hoorden mensen om ons heen al roepen laat maar inslapen. De arts zei resoluut: Nee! En nu 3 maanden later is je bloedarmoede en tekenziekte genezen.

Je hebt een gezonde vacht terug gekregen. Maar bovenal mensen om je heen die van je houden. Heerlijk als het lukt en je een ziel kunt redden.

Ja, ik wil ook een dier redden!

 
 

Bonaire

Dit is Prins

Een enorme lieverd. Echter hij heeft een huidprobleem. Zijn baasje heeft geen geld voor bezoek aan de dierenarts al zou ze dat best willen maar ze heeft eenvoudigweg het geld niet. Dus ontfermen wij ons over de zorg van Prins.

Want dat is hij voor ons. Langzaam komt de eetlust terug. Wekelijks wassen met speciale shampoo.

Ook medicatie uiteraard om die ellendige jeuk te laten verdwijnen. Het vergt tijd en liefde. Veel tijd, maar Prins kan zich geen betere verzorgster wensen dan onze Tineke. Geeft u om Prins en zijn behandeling?

Ja, ik geef om Prins!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

LED HALSBAND

diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.