Dier//Nieuws


4 oktober 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Het is dierendag. Echte dierenvrienden hoef ik niet uit te leggen dat het eigenlijk elke dag dierendag is. Want ze horen in ons dagelijks leven. Geven zoveel vreugde en zijn vaak die stille bondgenoten.

Mensen en dieren vormen een unieke combinatie. Toch is de mens ook de oorzaak van veel dierenleed. Maar gelukkig zijn er dan ook weer mensen die dit dierenleed tegen gaan.

Daarom ervaar ik het als een groot voorrecht dat ik samen met al onze vrijwilligers dit mag doen! Er is nog veel te verbeteren, dus mocht u ons vrijwilligerswerk een warm hart toedragen.... Kom erbij!

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Super gave Dierendag veiling

Hij staat online! Supergave items die we mogen veilen voor de directe hulp aan dieren. Daar zijn we enorm blij mee omdat we via deze veiling hopen een mooi totaalbedrag bijeen te brengen. En dat bedrag gaat volledig naar het sterilisatie fonds. Dierenleed voorkomen door een aanpak bij de bron.

Meebieden kan door je te registreren en daarmee maak je kans om een of meerdere gave items te winnen met jouw bod. We hebben van alles van Sport tot Kunst.

Bekijk onze veiling!

 
 

Nederland

Dierendag voor Gracy

Gracy liep hoog zwanger op straat. onrustig en zoekend naar veiligheid. Gelukkig konden we haar van straat halen en werd haar kroost in veiligheid geboren. Dit is haar eerste Dierendag met mensen rond haar die van haar houden.


Wij hopen dat er nog velen mogen volgen. Zoals Gracy zijn er helaas nog meer, die ook hopen op die tweede kans. Stichting Dierenhulp zet zich in dit mogelijk te maken.

Bekijk het geluk van Gracy!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LEPELSET KAT

set van 4 koffie-/theelepels

 

€ 12.00

 
 
 
 
Great Deals
 

LED HALSBAND

diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.