Dier//Nieuws


16 september 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Op weg naar dierendag, voor ons altijd een drukke periode. We voeren op veel plaatsen extra bij. En daarvoor willen wij Dhr. de Waal dit keer hartelijk bedanken. Hij zorgde ervoor dat we extra voer konden kopen dat in de arme gebieden ingezet wordt.

Verder met dierendag altijd een top veiling op onze website. En u weet, de hele opbrengst gaat naar dieren toe.

Er is nog veel te doen. Help jij ons mee?

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Triest, de broodfok

Ah, u zocht een golden retriever pup? Die hebben we hoor. De moeder? Ja ook aanwezig! En korte tijd later werd de moeder zo aangetroffen. Uitgemergeld en doodziek. Onderzoek leerde kanker aan o.a. de eierstokken. Dit teefje zullen wij verzorgen. Krijgt de liefde die ze bij de broodfokker nooit kreeg. Hoe de afloop zal zijn? We weten het niet.

Opnieuw een voorbeeld van de broodfok waar dierenliefde ver te zoeken is. Er is nog veel te doen om dit tegen te gaan. Een donatie stellen we op prijs. IK HELP MEE

 
 

Nederland

Kimberley Klaver ambassadrice Dierenhulp

We wisten het al een tijdje maar mochten nog niets zeggen. Maar de dieren hebben in de persoon van Kimberley Klaver een geweldige voorvechtster van hun rechten gekregen. Kimberley is actrice en DJ en u heeft haar ongetwijfeld in een van de vele series gezien waarin ze speelde. Ze heeft een groot hart voor dieren en gaat zich samen met Kim Feenstra onder andere bezighouden met ons Instagram account.

Wij zijn als vrijwilligers organisatie geweldig in ons nopjes met deze twee power vrouwen en eigenlijk de Angels van dieren. Dus u gaat van deze toppers horen. Ga dus snel ons INSTAGRAM kanaal volgen, zodat u niets mist van Kim en Kim.

 
 

Nederland

Super Dierendag veiling

Ja hoor het is gelukt! Een super veiling waarvan de opbrengst volledig naar de dieren gaat. Veel unieke items zoals wedstrijd shirts van: Sneijder, Robber, Suarez, Totti, De Bruyne en meer. Kunstwerken van Karel Appel, Corneille, Herman Brood en Ruud de Wild.
Boeken, Formule 1 items, en nog veel meer.

Kortom vanaf 4 oktober Dierendag tot en met 18 oktober kunt u meebieden op onze veiling die op onze website zichtbaar is.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

LED HALSBAND

diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
Great Deals
 

BEDEL PUPPY

voor aan bedelarmband

 

€ 10.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.