Dier//Nieuws


26 augustus 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Lieve dierenvrienden,

Wat vliegt de tijd. Nog maar 4 maanden en dan is 2018 weer verleden tijd. Goed nieuws uit Costa Rica, daar konden wij in een week ruim 80 dieren steriliseren op zeer afgelegen plekken werkend in de natuur.

Ook goed nieuws uit Bonaire waar de lokale TV zender aandacht aan ons schonk met uitleg over behandeling van schurft bij honden.

Tevens vanuit Bonaire een uitstekend bericht van het Korps Politie die onze wetgeving hebben doorgenomen en volledig achter ons voorstel staan.

Er is nog veel te doen. Help jij ons mee?

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Dit heet nu Karma

Elk jaar opnieuw zien en lezen wij het. Mensen die op vakantie gaan en het huisdier dat soms al jaren deel uit maakte van het gezin dat afgedankt wordt. Op een schandalige wijze vaak. Klik HIER voor ons promo filmpje en ontdek wat Karma is.

 
 

Nederland

Volg ons via Instagram

We mogen er eigenlijk nog niet teveel over zeggen maar er gaan mooie dingen gebeuren op ons Instagram account. Hele speciale dingen, dus ga ons volgen en jij mist niets meer. De maand september staat bol van de verrassingen. Dus volg ons vrijwilligerswerk via INSTAGRAM

 
 

Costa Rica

Heerlijk

Deze lieve jongen leefde met zijn moeder, broertjes en zusjes op straat. Maar nadat een van onze vrijwilligers het gezinnetje ontdekte en mee nam naar de opvang zijn ze allemaal getransformeerd van straathonden tot ware toppers. En het mooiste: Allemaal zijn ze geadopteerd. En dat kunnen we blijven doen omdat jullie donateur zijn en ons vrijwilligerswerk steunen. Dank daarvoor!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

3D STICKER

per set van twee

 

€ 4.95

 
 
 
 
Great Deals
 

BEDEL POOTJE

voor aan bedelarmband

 

€ 10.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.