Dier//Nieuws


31 juli 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvrienden,

Wat een hitte. Alles en iedereen zucht eronder. Vogels die het moeilijk hebben. Honden die op het hete asfalt de voetkussentjes beschadigen. En hoe bestaat het nog altijd berichten van dieren die uit snikhete auto s gered worden. Zomer met al zijn voor en nadelen. Hoeveel dieren zijn er weer achtergelaten in een bos of verlaten plek ? Er blijft nog veel te winnen als het om rechten van dieren gaat.

Wij blijven opkomen voor de rechten van het dier. Omdat ze een stem verdienen die gehoord dient te worden. Omdat ze daar als levende schepsels recht op hebben.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Bonaire

Het went niet !

Ze allemaal redden gaat niet dat weten we maar al te goed. Maar een dier in laten slapen, het blijft moeilijk. Zoals deze stumper nog geen 2 jaar oud. Bot kanker en genezing zat er niet in. En dan haal je hem op voor zijn laatste rit met de auto naar de dierenarts. Laatste lieve woordjes en een knuffel. Dag kleine man nu geen pijn meer. Help ons helpen, doe het voor hen klik HIER.

 
 

Nederland

De postzegel

Jaarlijks mag PostNL de postzegel duurder maken. Komend jaar met ruim 14%. Daarom willen wij vragen ons administratie bestand up to date te houden. Bent u verhuisd? Laat het ons weten. Heeft u een nieuw mailadres? Laat het ons weten.

Op die wijze houden we alles netjes en kunnen we via mail ook met u als trouwe donateur communiceren. U kunt ons eenvoudig via mail bereiken en de nieuwe gegevens doorgeven. Alvast hartelijk dank.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS HOND

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
Great Deals
 

CHARM POOTJE

voor aan bedelarmband
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.