Dier//Nieuws


24 juni 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvrienden,

Wat is er nog veel te doen. Vooral voor dieren die door de politiek in de steek worden gelaten. Nederlandse dieren in ons koninkrijk die er bij bungelen. Niet uit te leggen. Onze sterilisatie campagnes overal werpen zijn vruchten af. We horen steeds vaker dat er minder leed op straat zichtbaar is. Steriliseren is een bewezen aanpak, weten wij al 22 jaar.

Op Curacao elk jaar 1600 dieren. Op Bonaire 270, in Costa Rica 320 dieren. Bovendien wordt de populatie gezonder. Een woord van dank aan alle donateurs is hier op zijn plaats.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Costa Rica

De wilskracht van Blanca

Zijn stralende ogen en zijn wil om te leven sleepten hond Blanca er door. Wat een ongelofelijke kanjer en wat een levensvreugde. Dit zijn de momenten waarvoor je het doet. Met dank aan ons team ter plekke. Je wordt blij van zoveel toewijding en liefde. Kijk zelf naar het verhaal van BLANCA.

 
 

Nederland

De discriminatie door politiek Den Haag

Het is niet uit te leggen. Nederlandse dieren die gediscrimineerd worden door ministers. Zoals minister Ferd Grapperhaus van Veiligheid en Justitie. Wij houden onze mond er niet over.

Omdat onrecht nooit mag winnen! Daarom zullen we ook wel geen overheids steun ontvangen. Opkomen voor de zwaksten in de samenleving, en niet meekletsen wetend dat dieren onnodig lijden. Daarom een extra woord van dank aan al onze donateurs en sponsoren die ons al 22 jaar steunen. Wat wij bedoelen zie je HIER.

 
 

Curacao

Elke dag 6 sterilisaties

Ga er maar aan staan. Elke dag 6 sterilisaties uitvoeren. 135 per maand en iets meer dan 1600 per jaar, enkel op Curacao. Reuze trots op de vrijwilligers die de dieren vangen en terugbrengen elke dag opnieuw.

Elk dier staat ook geregistreerd in onze database waardoor we een goed naslagwerk hebben als een dier vermist raakt of betrokken is bij een incident. Naast honden ook katten. Die laatste groep vergeet men vaak. Ze zijn minder zichtbaar en moeilijker te vangen, maar voor ons tellen ze mee. Ook donateur worden? klik dan HIER.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS HOND

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
Great Deals
 

CHARM POOTJE

voor aan bedelarmband
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.