Dier//Nieuws


22 mei 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

De vakantieperiodes breken weer aan. Meldingen van hulpbehoevende dieren zijn dan aan de orde van de dag. Want in bepaalde culturen gaat men dan aan de schoonmaak. En niet zelden worden dan ook dieren bij het oud vuil gezet of gedumpt. En wist u dat dit plaats heeft in Nederland? Ja Curacao, Bonaire, Aruba, Sint Maarten, Saba, Sint Eustaius, zes eilanden in het koninkrijk Nederland waar dit gebeurt.

Wij blijven ons inzetten voor meer en betere wetgeving voor bescherming van dieren.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Uw beschermde gegevens

Vanaf 25 mei is een nieuwe EU privacywetgeving (GDPR) in werking getreden, hierdoor wordt uw persoonlijke data nog beter beveiligd en beheerd. Wij voldoen aan de privacywetgeving.

Uw gegevens worden bij Stichting Dierenhulp goed beschermd. Derden kunnen niet bij deze informatie. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens, en stellen niets beschikbaar aan wie ook. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken.

 
 

Costa Rica

Triest wat mafkezen doen

Triest is het om zo een lief dier binnen gebracht te krijgen met ernstig nekletsel. Maar hij is in elk geval bij ons en we zijn volop bezig deze lieverd te helpen. Maar je vraagt je wel af van dergelijke mafkezen bezielt om een lief jong dier dit aan te doen.

Daarom zijn donateurs zo belangrijk omdat we met hun hulp dieren kunnen blijven helpen. Want Stichting Dierenhulp is volledig afhankelijk van donateurs. Geen stuiver subsidie of ook maar een cent van welke loterij ook. Kijk HIER naar deze lieverd (kan schokkend zijn).

 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.