Dier//Nieuws


29 april 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Ons werd gevraagd wat wij vinden van de situatie in de Oostvaarders Plassen. Daarover kunnen we kort zijn. Dat is gruwelijk lijden! We schamen ons kapot dat dit plaats heeft in Nederland. Velen durven zich (vanwege subsidie?) niet uit te spreken hierover. Staatsbosbeheer had het over een mislukt experiment. Enkel het woord experiment al bezorgt mij koude rillingen.

Levende wezens in een afgesloten gebied, wetend dat voedsel opraakt, roept beelden op uit een verleden waarover de wereld nog altijd met afschuw spreekt. Wij nemen afstand van politieke partijen en organisaties die dit goedkeuren. Natuur is vrijheid en geen afgezet gebied.

Lees nog meer over ons vrijwilligerswerk in ons DIERJOURNAAL.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Walgelijke bontkraag

Zo komt die kraag nu op die jassen! Lekker modieus en velen weten niet waar die kraag vandaan komt. Elk jaar opnieuw worden honderdduizenden dieren zo vermoord! Waarna de fabrikanten hun zakken vullen. En consumenten met een vermoord stuk dier om de nek kunnen lopen.

Want er zijn natuurlijk geen alternatieven voor een dergelijke kraag. Wij blijven er op hameren dergelijke producten niet te kopen. Je draagt afschuwelijk dierenleed om je nek. In dit geval gaat het om het merk Canadian Goose. Walgelijk.

 
 

Bonaire

Ach het is maar een hond

Wellicht heeft u het gelezen. De hoofdofficier van Justitie van Bonaire die in een mailwisseling met de lokale politie aanzet te liegen en opdracht geeft honden af te schieten. Die mailwisseling is in ons bezit waarbij wij de stukken hebben overgedragen aan de politiek en media.

Volledig respectloos, helemaal van een Officier van Justitie waarvan men mag verwachten dat die de wet naleeft en respecteert. Dit heeft plaats op Bonaire, een bijzondere gemeente in ons koninkrijk. Een aantal ambtenaren gaat ervan uit dat het uit het zicht blijft zo ver van Europees Nederland. Waarover dit gaat? Je leest het HIER.

 
 

Bonaire

Tineke over de rooie

Vrijwilligster Tineke hebben wij zelden kwaad gezien. Maar dit keer was duidelijk de maat vol. Dit is dus gewoon Nederlands grondgebied, waar de Nederlandse politiek zich graag afzijdig van houdt. Waar wetgeving uit het jaar 0 is, en handhaving door de politie sterk te wensen over laat. Waarom ze zo over de rooie ging zie je HIER.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

KOFFERRIEM

"www.dierenhulp.nl"
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

BEDEL KAT

In vier kleuren te verkrijgen
 

 

€ 6.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.