Dier//Nieuws


25 maart 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Wat een maand. Veel te doen over wetgeving voor de bescherming van dieren op de BES eilanden. Waarbij de ingediende motie enkel kon rekenen op de steun van de SP,FvD,PvdD, 50Plus en indiener de PVV. Alle andere partijen stemden tegen gelijke bescherming van dieren zoals ook in Nederland vastgelegd is. Onvoorstelbaar!

Wij zullen ons sterk blijven maken voor gelijkheid in plaats van apartheid waar Nederland zich schuldig aan maakt. En dan ook geweldig nieuws met de komst van topmodel Kim Feenstra als onze ambassadrice. U gaat zeker van haar horen.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Kim Feenstra en Stichting Dierenhulp

Model, actrice en fotografe Kim Feenstra behoort al jaren tot de top in haar vak. Ze is kieskeurig als het aankomt op nieuwe opdrachten en de vele verzoeken die binnenkomen. Maar tegen Stichting Dierenhulp zei ze meteen JA! Kim is de nieuwe ambassadrice van onze non profit organisatie.

Stichting Dierenhulp zet zich al ruim 21 jaar in voor dieren in nood. Het voorkomen van dierenleed is een belangrijk speerpunt. Een aanpak bij de bron via sterilisaties bewijst het al jaren. Waarbij voorlichting en bescherming van dieren eveneens belangrijke doelstellingen zijn.

Wij voelen ons vereerd dat zij haar naam aan ons heeft verbonden en ze achter onze doelstellingen staat. Kim is een Nederlands topmodel maar haar naam is ook internationaal bekend. Dat ze haar naam aan ons verbindt zegt iets over de naam die Stichting Dierenhulp in al die jaren heeft opgebouwd. Met Kim aan de zijde van dieren hopen we te groeien zodat we nog meer dieren kunnen helpen.
Mis vanaf nu niets meer over haar inzet voor dieren en ga snel naar het speciale Instagram account Kim Feenstra en Dierenhulp .

 
 

Bonaire

Happy end

Zijn baasjes en broer Silvester vertrokken van Bonaire naar Nederland. Nero kon niet mee. Was te zwak voor de lange reis. Iedereen verdrietig. Maar onze vrijwilligster Tineke en haar man Maarten ontfermden zich over Nero.

Gingen met hem zwemmen om zijn spieren te versterken. Gaven hem speciaal voer en na 9 lange maanden was het zover. Tineke bracht Nero persoonlijk naar zijn familie en broer. Woorden zijn verder overbodig voor deze hereniging. Nero is de liggende hond en 12,5 jaar oud.

 
 

Nederland

Gelijke bescherming Nederlandse dieren

In het Koninkrijk Nederland is bescherming van dieren niet gelijk. Dat maakte minister Carola Schouten pijnlijk duidelijk. Dieren op Bonaire, Saba en Statia hoeven niet op bescherming van Nederland te rekenen. Dat wordt overgelaten aan de eilanden zelf. Vandaar deze petitie om die politieke personen te bewegen dieren het respect te geven waar ze recht op hebben.

Doe jij mee? Ja ik geef dieren graag mijn stem! Omdat ze niet voor zichzelf kunnen opkomen zal ik als dierenvriend(in) ze niet in de kou laten staan. Daarom teken ik graag en met liefde deze petitie. IK GEEF MIJN STEM AAN DIEREN.

 
 

Nederland

Nieuwe veiling online

Supergave spullen op onze online veiling. En de opbrengst gaat volledig naar de sterilisatie pot. Daarmee voorkomen we veel dierenleed omdat kansarme dieren niet geboren worden. Meebieden is dus gelijk meehelpen. En de veiling loopt tot en met Pasen dus scoor een super item. BIED MEE OP DE VEILING.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

POLSBAND

"Respect For Animals"
 

 

€ 4.00

 
 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS KAT

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
       
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.