Dier//Nieuws


26 februari 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Er is veel gaande. Vooral waar het Nederlandse dieren betreft. Wist u dat dieren die in het koninkrijk Nederland leven gediscrimineerd worden? Ons is het een doorn in het oog. Ook vragen wij jullie aandacht voor onze petitie. Tekenen is je stem geven aan hen die niet voor zichzelf kunnen opkom

Als dierenvrienden onder elkaar kunnen we wel degelijk een verschil maken. We zullen door blijven knokken om de zwaksten een stem te geven en met jullie hulp gaat het zeker lukken. Dank je wel daarvoor.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Curacao

Extra dierenartsen ter plekke

Wat een blije gezichten met de komst van Vets on a Mission. Drie artsen die zich een week lang uit de naad hebben gewerkt met steriliseren. In de praktijkruimte van onze dierenarts Sjoerd de Groot werden 50 extra dieren geholpen. Een super resultaat en daarmee is direct veel leed voorkomen.

In de praktijkruimte van onze dierenarts Sjoerd de Groot werden 50 extra dieren geholpen. Een super resultaat en daarmee is direct veel leed voorkomen. Daarom heel hartelijk dank aan iedereen die ons geholpen heeft.
Even snel een kijkje nemen bij de artsen, klik dan snel HIER.

Meehelpen dierenleed te voorkomen kan nog steeds. Elke hulp is welkom waardoor wij nog meer kunnen doen. Kies hoe je wilt helpen IK GEEF EEN DONATIE of help structureel mee IK WORD DONATEUR

 
 

Bonaire

Dieren op Bonaire zijn tweederangs

Al jaren zetten wij ons in om de Nederlandse dieren van Bonaire gelijkwaardige bescherming te geven. Echter de Nederlandse overheid schuift het probleem van zich a. En de lokale overheid van Bonaire interesseert het niet.

Die zijn enkel bezig met het toerisme en dat alles er toch zo mooi en gezellig is. Samen met meerdere collega organisaties hebben we nu een goed blok gevormd en we zullen door blijven gaan om deze belachelijke discriminatie van Nederlandse dieren voor goed naar het verleden te verwijzen. Lees onze reactie in de media HIER.

 
 

Nederland

Petitie voor gelijke behandeling dieren

Ja ik geef dieren graag mijn stem! Omdat ze niet voor zichzelf kunnen opkomen zal ik als dierenvriend(in) ze niet in de kou laten staan. Daarom teken ik graag en met liefde deze petitie. IK GEEF MIJN STEM AAN DIEREN. I

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Veiligheidshesje
kleur geel, in 2 maten

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

Lichtgevende halsband
diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.