Dier//Nieuws


28 januari 2018  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

De eerste nieuwsbrief van 2018. Achter de schermen hebben we niet stil gezeten en met alle vrijwilligers doorgenomen wat we dit jaar hopen te bereiken. Voorop staat het voorkomen van dierenleed. Maar ook Nederlandse dieren in ons koninkrijk meer bescherming geven. Dan hebben we het over de voormalige Antillen.

Wetgeving is klaar, maar nu is het zaak deze door parlement en eilandbestuur te loodsen. We zullen alles op alles zetten deze dieren een stem te geven. Verder hopen we er een goed diervriendelijk jaar van te maken. Samen met jullie steun moet dit gaan lukken

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Wereldwijd

1967 sterilisaties uitgevoerd

We hebben ons streven net niet gehaald. Plan was om 2100 dieren te steriliseren of te castreren en na telling zijn we blijven steken op 1967 dieren in het afgelopen jaar.

Maar ook dat is een aantal om trots op te zijn. Bedenk dat door al deze ingrepen voorkomen is dat er ruim 15.736 dieren geboren zouden zijn die geen eerlijke kans gekregen hadden. Want gemiddeld bestaat een nestje uit acht dieren. En dat aantal zou binnen een jaar ook weer geslachtsrijp zijn. Een hele prestatie van alle artsen die ondersteund werden door onze geweldige vrijwilligers.
Het jaar 2018 is begonnen en we gaan proberen om dit jaar dit aantal te overtreffen. Wist u dat wij voor een bedrag van 35 euro in staat zijn een sterilisatie uit te voeren? Dat zijn namelijk de materiaalkosten. De artsen waarmee wij werken investeren hun tijd en praktijkruimte. En zo slagen we er samen in om geweldige resultaten te boeken. En belangrijker, toekomstig dierenleed te voorkomen.

 
 

Wereldwijd

Kerst actie geslaagd

Wat een blije gezichten hebben we gezien. Onze oproep om te helpen de kerstwens mogelijk te maken hebben jullie niet links laten liggen. Acht dagen lang zijn we in de weer geweest om in arme gebieden dieren in te enten en goed voer te geven. Hierdoor hebben wij ze een goede start kunnen geven en en gelijk afspraken kunnen maken om dieren te steriliseren ter voorkoming van groei van de populatie. Geweldig was het die blije gezichten te zien bij mens en dier.

Daarom heel hartelijk dank aan iedereen die ons geholpen heeft.
Meehelpen kan nog steeds ga daarvoor naar IK HELP MEE.

 
 

Curacao

Team dierenartsen onderweg

De dierenartsen van Vets on a Mission hebben er zin in! Ze zijn afgelopen vrijdag aangekomen op Curacao om extra honden en katten te steriliseren voor Stichting Dierenhulp en zo nog meer zwerfdieren te voorkomen.

De dames hebben allerlei medicatie gesponsord gekregen, maar een paar medicijnen of materialen mogen niet ingevoerd worden, en moeten dus lokaal gekocht worden. Een spannende week staat gepland van non stop opereren. Wil jij ons helpen om extra dieren te steriliseren? Klik dan op IK HELP MEE.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

3D STICKER

per set van twee

 

€ 4.95

 
 
 
 
Great Deals
 

BEDEL POOTJE

voor aan bedelarmband

 

€ 12.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.