Dier//Nieuws


19 november 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

We zijn weer gestart met de actie Serieus Request voor Dieren. En op dit moment zijn er maar liefst 51 organisaties die meedoen. Serieus Request is een vette knipoog naar de 3FM actie want dieren vallen al te vaak tussen de wal en het schip. En rond de kerst zullen we weten wie de editie 2017 heeft gewonnen.

Wij hopen dit jaar de 2100 sterilisaties te halen. De teller staat rond de 1920 dieren dus we zijn er nog niet.


Verder zullen wij de voorraad van voer weer moeten aanvullen. De rampen van de afgelopen tijd hebben ons in de problemen gebracht. Samen met jullie kunnen we veel bereiken.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Hij had ooit een naam

Oude honden die, omdat ze meer zorg een aandacht nodig hebben, gedumpt worden. Het komt helaas vaker voor dan men denkt. Want een ouder dier zal dan wat vaker naar de dierenarts moeten en dat kost geld.

Onze vrijwilligers krijgen dan de vraag of wij het dier mee willen nemen want ze willen hem niet meer. Aan die verzoeken werken wij NIET mee. Want een ouder dier heeft geen kans om geadopteerd te worden en velen zullen afgemaakt worden na korte tijd in een lokaal asiel te hebben gezeten. Nee wij doen er niet aan mee en wijzen de mensen op hun verantwoording. Want een dier is niet voor even maar voor zijn/haar hele leven.

 
 

Curacao

Zwerfkatten een dagtaak

Ze doet het met hart en ziel. Zorgen voor zoveel straatkatten. Voeren, vangen en wij steriliseren ze graag voor haar. Thuis heeft ze een provisorische opvang waar ze mogen bijkomen van soms traumatische ervaringen.

Vrijwilligster Mariette Hanssen. En ook hier is voorkomen van toekomstig leed beter dan genezen. Bekijk haar liefde voor deze dieren HIER.

 
 

Wereldwijd

Voorraad voer op

Eerst was er orkaan Irma die grote verwoesting met zich meebracht onder andere op Sint Maarten, vervolgens hevige regenval in Costa Rica. En die regen speelde ons team vrijwilligers behoorlijk parten.

Er volgden overstromingen en aardverschuivingen. Dorpjes raakten geisoleerd, drinkwater en voedsel op dus problemen. Onze voorraad aan voer werd ingezet om de eerste nood te verhelpen. Medicijnen eveneens en de kleine buffer die we hadden was snel verdwenen. Want we konden de dieren niet aan hun lot overlaten. Nu zaak de boel weer op orde te brengen. Klik HIER als u mee wilt helpen. U kunt dan ook een GRATIS certificaat van uw donatie ontvangen.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

3D STICKER

per set van twee

 

€ 4.95

 
 
 
 
Great Deals
 

BEDEL POOTJE

voor aan bedelarmband

 

€ 12.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.